news

Nieuws autoverhuur


Jun 9, 2017
Bereidt uw vliegreis goed en voordelig voor

5 TOPTIPS
De steeds hoger wordende kosten voor het meenemen van ruimbagage en de strengere regels voor handbagage zorgen ervoor dat het slimmer inpakken van je koffer voor je reis steeds belangrijker wordt. Wil je je koffer zo inpakken dat je minder gewicht meeneemt, compacter ingepakt bent en je spullen beter beschermd worden tijdens je reis? Allesovervakanties heeft vijf inpaktips voor je samengesteld waardoor jij je koffers voortaan efficiënter kunt inpakken.

TOPTIP:1
Neem geen overbodige spullen mee.
Het lijkt iets heel vanzelfsprekends, maar je wilt niet weten hoeveel mensen nog steeds overbodige spullen meenemen op hun vakantie. Waarom een paar kilo aan toiletartikelen zoals shampoo, douchegel en deodorant in je koffer als je dat ter plaatse kunt kopen? En heel veel hotels en appartementen bieden hun gasten zelfs gratis dit soort artikelen aan.

TOPTIP:2
Trek de zwaarste kleding aan.
Ook dit lijkt een inkopper, maar nog steeds gebeurt het dat mensen met slippers het vliegtuig instappen en de wandelschoenen in de koffer stoppen. Probeer de zwaarst wegende kleding aan te trekken. Dat bespaart je een hoop gewicht.

TOPTIP:3
Gebruik plastic tasjes.
De plastic tassen die we bij supermarkten krijgen kan je gebruiken als extra omhulsel voor flesjes met vloeibare spullen. Op die manier zorg je ervoor dat je bagage geen schade op kan lopen op het moment dat een fles gaat lekken. Als je ziet hoe hardhandig er soms op luchthavens omgegaan wordt met koffers is dit geen overbodige tip.

TOPTIP:4
Rol je kleding op.
Goed opgerolde kleding neemt minder ruimte in beslag dan opgevouwen kleding. Als je het goed doet komt je kleding net zo kreukvrij aan als wanneer je allemaal stapeltjes in je koffer maakt. Uit onderzoek is gebleken dat opgerolde kleding tot 15 á 20 procent minder ruimte in beslag neemt in je koffer. Dat effect wordt uiteraard groter naarmate je meer kleding meeneemt.

TOPTIP:5
Koop een lichtere koffer of tas.
Door een lichtere koffer of trolley te kopen houd je meer gewicht over voor je bagage. Tegenwoordig zijn er heel veel lichtgewicht koffers en trolleys die dezelfde bescherming bieden als de koffers die van hele harde kunststoffen gemaakt zijn. Kijk ook wat voor formaat je meeneemt. Reis je alleen en je wilt 15 kilo meenemen dan moet je koffer niet al te groot zijn.

Top Autoverhuur wenst u een goede reis.

Bron: Allesovervakanties.nl

Ik ben Richard van Daal, reisdeskundige. Volg mij op mijn Google+ page

Volg TopAutoverhuur ook via social media: Facebook, Twitter en Google+

reizen vakantie auto huren auto verhuur koffer

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap