news

Nieuws autoverhuur


Jul 12, 2017
Grote Europese luchthavens breken nu al records

De 3 grote Europese luchthavens Heathrow, Charles de Gaulle en Frankfurt hebben in de eerste helft van 2017 al nieuwe passagiersrecords gebroken. Het Londense Heathrow Airport was met bijna 40 miljoen reizigers veruit de grootste luchthaven, een stijging van 2,3 procent.

Londen
Op 30 juni j.l. beleefde Heathrow Airport al een speciale dag, toen werd er een nieuw dagrecord qua passagiersaantallen gebroken. In totaal verwerkte de luchthaven binnen 24 uur bijna 260.000 passagiers.

Parijs
Parijs Charles de Gaulle, thuis luchthaven van Air France, verwerkte in die periode bijna 33 miljoen reizigers. Dat houdt een stijging in van 5,2 procent. Op alle markten is er groei, maar zeker naar Azië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Frankfurt
Ook Lufthansa met thuisbasis luchthaven Frankfurt maakte zijn vervoerscijfers over het eerste halfjaar bekend. De luchthaven verwerkte 30 miljoen passagiers, een groei van 4,5 procent. Het aantal vliegbewegingen steeg slechts met 0,2 procent.

Schiphol
Schiphol, die ook tot de grotere luchthavens van Europa behoort, heeft zijn vervoerscijfers over de eerste helft van 2017 nog niet bekend gemaakt. Maar nu al is zeker dat ook Schiphol een in de records duikt. Alleen al in de eerste vijf maanden van 2017 telde Schiphol al ruim 26 miljoen reizigers.

BRON: Zakennieuws.nl

Volg ons via social media: Richard uw reis- en auto verhuur deskundige, op Facebook, Twitter en de TopAutoverhuur Google+ pagina.

autohuur auto huur verhuur vakantie zaken reizen

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap