news

Nieuws autoverhuur


Feb 12, 2015
Hoe autoverhuur werkt

Hier leggen wij u uit hoe autoverhuurbedrijven te werk gaan

De belangrijkste regel van de meeste autoverhuurders is om de klant, waar mogelijk, te misleiden / in de maling te nemen, en hun eigen balie personeel zo weinig mogelijk te betalen.

Het balie personeel is zeer goed getraind om op comissiebasis te verkopen, verkopen, verkopen, en nog eens te verkopen, ten koste van "alles".

Dit zijn de top trucs/tactieken van de huurauto leverancier:

1. Adverteer de auto met de goedkoopst mogelijke huurprijs (om klanten aan te trekken)

2. Wanneer de klant aan de balie komt, is het allereerste wat ze zeggen, dat ze een grote borg op uw creditcard zullen inhouden, normaal gesproken ten minste € 300,- en soms tot wel € 1000,- of meer.

Ze kijken hoe u reageert, als je huivert en ontdekken dat uw credit card een dergelijk grote borg niet zal toelaten, dan zullen zij u een extra dag tarief aanbieden vaak in de vorm van een extra verzekering, om de borg te verminderen. Deze dagelijkse extra bedraagt ongeveer €7,- tot €12,- euro per dag, soms zelfs hoger.

Ze werken op basis van dat de meeste mensen geen €300,- tot €1000,- of meer credit beschikbaar hebben op hun credit card, dit bedrag wordt overigens alleen maar vastgehouden totdat u de auto weer inlevert.

Daarom is het veilig om te veronderstellen dat de klant deze dagelijkse extra kosten voor zijn rekening zal nemen en daarmee verdient het balie personeel commissie!

TIP:
Kijk ALTIJD in de Algemene Huurvoorwaarden wat het eigen risico is van de auto van uw keuze. Is deze te hoog, kies dan voor een andere huurauto of verhuurder. Er is ALTIJD een huurvoertuig die aan bijna al uw wensen voldoet.

3. Verzekering en borg zijn aparte items, maar zijn wel gekoppeld. De omvang van het eigen risico bepaalt normaal gesproken de grootte van de borg. Maar zelfs als je geen eigen risico hebt (door bijvoorbeeld bij ons online de extra verzekering van AXA, zal er een borg worden ingehouden, hoewel deze lager kan uitvallen.

4. Brandstof kosten, let op het brandstofbeleid wanneer u uw huurauto kiest. Deze kunt u soms weizigen op de website. Of kies een ander verhuurder of huurauto.

5. Pas op voor de aanbieding van een inbegrepen gratis "zonder eigen risico" omdat het vaak niet de voorruit, het verlies van sleutels, persoonlijke bezittingen etc. dekt... De reden dat deze worden aangeboden door de leverancier tijdens het online boekingsproces, is om u ervan te overtuigen dat u een auto met deze aanbieding boekt, in plaats van dat u de meer uitgebreide en voordeligere extra verzekering van onze partner AXA afsluit , die u wordt aangeboden bij STAP3 van ons online boekingsproces.

Klik hier om de volledige verzekerings voorwaarden en condities van AXA te lezen.

Als de leverancier u er toch van heeft kunt overtuigen om de "aanbiedings" auto te boeken, dan zullen zij u alsnog bij de verhuurbalie zeggen dat niet alles is gedekt, en zullen zij u nogmaals een duur alternatief aanbieden.

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER OM EEN AUTO TE HUREN

1. Online, kies niet noodzakelijk voor de kleinste of goedkoopste auto, grotere auto's komen vaak met VOL / VOL brandstof beleid, onbeperke kilometers en/of een extra bestuurder, dus (bijna) alles inbegrepen.

2. Maak een berekening van het aantal kilometers die u wilt rijden en de duur van de huur, vaak is over het geheel een VOL / LEEG brandstofbeleid voordeliger.

3. Neem, tijdens het boekingsproces, screen shots van eventuele speciale aanbiedingen die op de website verschijnen.

4. Zorg ervoor, indien mogelijk, dat u meer dan genoeg credit op uw creditcard heeft. Dit is het meest krachtige wapen dat u heeft om de kosten te verlagen. Veel credit card bedrijven zullen u een tijdelijk extra en gratis, verhoogd krediet geven voor een korte periode.

Met genoeg credit kunt u de extra dagelijkse kosten gewoon weigeren / verlagen. Als uw eigen risico € 750,- is, laat het balie personeel dat bedrag dan vasthouden van uw credit card.

Het is een eenvoudig berekend risico dat u neemt, wanneer u denkt dat u de auto zonder schade of claims zult terugbrengen, en de € 750,- wordt op uw credit card vrijgegeven, dan heeft u geen extra kosten betaald. Aan de andere kant, als er wel schade / verlies is betaald u de eerste € 750,- van de claim.

5. Neem foto's van de auto als u hem ophaalt en terugbrengt, vooral als je de sleutel drop-box service gebruikt, voor het terugbrengen buiten openingstijden.

6. Aan het begin van de huur, maar vooral aan het eind: controleer al het papierwerk en de kosten, vraag om een uitleg van wat ze op het punt staan aan u te berekenen.

Zo huurt u dus prettiger een auto!

Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, reis tips, locatie informatie en aanbiedingen.

auto huur auto verhuur auto huren borg huurcontract eigen risico

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap