Car Hire Destinations in Aruba

Auto verhuurlocatie in Aruba


Dec 29, 2015

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Aruba

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR voor Palm Beach - Marriot Ocean Club

Als u bent aangekomen op het vliegveld van Aruba, Queen Beatrix - Airport [AUA] in de hoofdstad Oranjestad en heeft besloten om met de taxi of een shuttle bus naar uw hotel te gaan begin dan uw zoekopdracht naar een huur auto op Aruba bij Top Auto verhuur bij STAP1 met het typen van het woord ARUBA in de zoekmachine, het dropdown menu toont u de dan alle mogelijke ophaal locaties op het hele eiland. Kies voor de door u gewenste ophaal locatie, selecteer de datum en tijd van ophalen en inleveren en wij zoeken voor u in enkele seconden de beste auto huur deals.

Aruba is één van de Nedelandse Antillen, samen met Curacao en Sint Maarten. Aruba is gelegen op ongeveer 30 km ten noorden van Venezuela. De plaatselijke bevolking spreekt Nederlands en men kan hier betalen met de Arubaanse Gulden en de Amerikaanse Dollar.

Selecteer bij STAP2 de gewenste huur auto, lees goed de algemene huur voorwaarden (deze kunnen per auto en leverancier verschillen) en kijk wat er wel en niet is inbegrepen en klik dan op VERDER.

Bij STAP3 vult u uw gegevens in en kunt u eventuele EXTRA'S toevoegen zoals een kinder zitje, Maxi Cosi en eventueel een extra bestuurder. Als u de extra bestuurder niet kunt selecteren als extra, dan staat waarschijnlijk in de huur voorwaaden vermeld dat u deze bij de verhuur balie op uw bestemming kunt toevoegen. Alle extra's staan, wanneer u bevestigd heeft wel vermeld maar zijn NIET bij de totaal prijs inbegrepen. U betaald deze extra's bij de verhuurbalie bij aankomst.

Als laatste kunt u bij STAP3 een extra verzekering bij onze verzekerings partner AXA afsluiten. Lees de voorwaarden om te kijken wat de dekking is. LET OP: Als u de extra verzekering van AXA heeft afgesloten moet u evengoed een borg laten inhouden op uw Credit Card, de hoogte van de borg staat meestal in de huurvoorwaarden vermeld en uiteraard ook in uw bevestigings email. Lees ons nieuws artikel HOE AUTOVERHUUR WERKT zodat u exact op de hoogte bent van alle details.

Nadat u uw koffers heeft opgehaald in de bagage hal komt u in de aankomst hal waar bijna alle auto verhuur bedrijven zijn vertegenwoordigt. Er zijn ook enige verhuurders buiten het terminal gebouw gevestigd, deze bereikt u door middel van een shuttle bus service. Op uw voucher staat vermeld waar u uw auto moet ophalen. Zorg ervoor dat u alle benodigde papieren (lees onder: Welke documenten moet ik meenemen naar de verhuurbalie?) voor het ophalen van uw huurauto bij u heeft.

Een huurauto is de gemakkelijkste en meest plezierige manier om de schoonheid van Aruba ontdekken. Buiten de Queen Beatrix - Airport kunt u uw huur auto ook reserveren op andere locaties verspreid over het eiland. Klik HIER om alle locaties op Aruba te zien.

TOERIST INFO

De stranden van Aruba en de bruisende Caribische wateren zijn wereldberoemd en een genot voor zonaanbidders en zwemmers. Op Aruba kunt u op vele plekken terecht voor het beoefenen van watersport. Langs de hele zuidkust ligt koraalrif met meer dan twintig duikplekken waaronder elf wrakken zoals een vliegtuig, een oorlogsschip en enkele historische schepen.

Breng een bezoek aan waterpark De Palm Island. Een mekka voor windsurfen en kitesurfen is Fisherman's Hut.

Voor de mooie natuur kunt u onder andere naar het Arikok Nationaal Park (een 4x4 is aan te raden) of de Vlinder boerderij in Oranjestad. Op internet vindt u uiteraard nog vele andere bezigheden en bezienswaardigheden op dit Caribisch Eiland.

SOCIALE MEDIA EN APP

Volg ons op Facebook, Twitter en Google+ om op de hoogte te blijven van onze reis- en boekings tips.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap