Car Hire Destinations in Austria

Auto verhuurlocatie in Austria


Dec 15, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Austria

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Mogelijk komt u aan op Salzburg - Airport als u naar het Salzburgerland in Oostenrijk op wintersport gaat. De luchthaven van Salzburg [SZG] W.A. Mozart, bereikbaar vanaf Nederland met dagelijkse vluchten van Transavia, is de toegangspoort tot deze prachtige regio. Vele bekende ski resorts en wintersport bestemmingen zoals St. Leonhard, Leogang, Fieberbrunn en Kirchdorf liggen op een afstand van minder dan een uur rijden van het vliegveld.

Als u uw huur auto heeft gereserveerd op Salzburg - Airport loopt u na het ophalen van uw bagage de centrale aankomsthal uit, recht tegenover de terminal bevindt zich de multi deks parkeer garage, daar vindt u de meeste verhuur balies op de begane grond. De garage is slechts op enkele minuten lopen vanaf de aankomsthal over een overdekt voetpad.

Mocht u ervoor kiezen om uw auto op te halen op uw plaats van bestemming dan kunt u uw zoekopdracht beginnen door de exacte naam in de zoek machine in te typen als u deze weet, voer anders simpelweg de plaats van bestemming in en kies welke ophaal locatie dan ook van het drop down menu waar u uw huurauto wilt ophalen, voer datum en tijd in en klik op de zoek knop. Bij STAP2 wordt een interactieve kaart getoond (u kunt op de deze kaart in- en uitzoomen) van alle locatie plaatsen die beschikbaar zijn. Blauwe iconen geven aan dat de gewenste auto op die locatie leverbaar is, een grijze icoon geeft aan dat het voertuig niet leverbaar is, wijzig dan uw zoek criteria. Ook is het mogelijk uw auto op te halen in de plaats waar u verblijft en weer in te leveren op ##locatieID## of vice versa. Tik dan het vakje " op andere locatie inleveren " aan.

Bij Top Autoverhuur heeft u keuze uit een groot aantal auto´s waaronder 4x4 auto´s of minibussen. Wanneer u een auto huurt voor de wintersport is deze standaard voorzien van winterbanden. Reserveert u wel altijd de sneeuw kettingen erbij. Dit kunt u doen bij STAP3 van het online boekings proces. Ook is het mogelijk om een navigatie systeem of een extra bestuurder te reserveren. Bij STAP3 wordt u de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van Allianz af te sluiten. Hiermee koopt u het eigen risico af en bent u voor bijna alles gedekt. Het is aan te bevelen deze online te boeken, dat is meestal uitgebreider en een stuk voordeliger als wanneer u deze afsluit bij de verhuurbalie bij aankomst. Deze extra´s dient u te betalen bij de verhuur balie wanneer u aankomt. Zorg dat u uw coupon en eventuele verzekeringspolis uitprint en meeneemt als u uw huur auto gaat ophalen. U kunt alleen online boeken en heeft een credit card nodig om uw boeking te voltooien.

Bekijk onze animatie VIDEO van Mevrouw Tip voor nog meer nuttige tips bij het boeken van uw huurauto.

Wanneer u uw auto heeft opgehaald in de parkeer garage neemt u de snelweg A1 of A10, al naar gelang wat uw bestemming is. Wanneer u terugkomt met uw huur auto volgt u vanaf de A1 de afslag "Flughafen". Wanneer u naar het centrum van Salzburg gaat volgt u eerst de Innsbrucker Bundesstrasse (B1) en dan neemt u de Neutor Maxglaner Hauptstrasse.

Wanneer u terugkeerd met uw gehuurde auto dient u, wanneer u kiest voor een VOL/VOL brandstof beleid, uw huurauto afgetankt af te leveren. Bij STAP2, aan de linkerkant van de foto van de auto van uw keuze van het online boekings systeem kunt u zelf uw brandstof beleid selecteren. Raadzaam is, indien van toepassing, om voor het VOL/VOL beleid te kiezen. In het geval van bijvoorbeeld een VOL/LEEG beleid betaald u de volle benzine tank aan de verhuurder, deze brengt vaak een onnodig hoge literprijs in rekening. Huidige benzine prijzen in de regio Salzburg: Diesel (diesel)1,12€ p/ltr en benzine euro loodvrij (bleifrei) 95 1,18€ p/ltr. De dichts bijzijnde benzine pomp (tankstelle) is Jet op de Innsbrucker Bundesstraße 65, langs de snelweg 1. Aan de andere zijde is er een Shell station.

Salzburgerland is niet alleen een bezoek waard in de winter maar is zeker ook een mooie zomer bestemming. De berg- en ski gebieden van Kaprun en Zell am See zijn eindeloos maar vergeet niet de prachtige meren zoals Wolfgangsee, Fuschlsee, Prebersee en Hintersee waar u onbeperkt kunt genieten en watersporten in de zomer. Surf naar de volgende website over de verschillende mogelijkheden die Oostenrijk in het algemeen te bieden heeft.

Salzburg, één van onze verhuur locaties en is als stad één en al cultuur, historie en de geboortestad van Mozart. Bezoek het op de Unesco vermelde klooster van de familie Von Trapp uit de film "The Sound of Music", het jaarlijks jazz festival en de prachtige, met een kabelbaan bereikbare Vesting Hohensalzburg en Schloss Hellbrunn, het prachtige landgoed aan de zuiderlijke rand van Salzburg. Dit kasteel en park zijn ontworpen de beroemde architect Santino Solari. Klik hier voor meer informatie over Salzburg.

U ziet, welke bestemming u ook kiest in of rondom Salzburg, welke auto u ook wilt huren, TopAutoverhuur biedt het gemak van overzichtelijk, snel en veilig boeken. Wij hebben ruim 30 verhuur locaties verspreid over Oostenrijk.

Toch nog vragen? Kijk dan alstublieft op de veel gestelde vragen pagina of uw vraag beantwoord wordt. Zo niet, dan kunt u onderaan de pagina op de CHAT banner klikken en wordt u direct en gratis met mij verbonden. Deze online chat support is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Mijn naam is Richard ik ben de auteur van dit artikel en ik ben reis adviseur bij Top Auto verhuur gespecialiseerd in Oostenrijk.

U vindt meer handige reis informatie en tips voor het huren van een auto tegen de beste prijs in Oostenrijk op onze Twitter pagina of onze Facebook pagina

Op de site van Top autoverhuur kunt u nu ook gratis onze iPhone/iPad App downloaden, of klik hier U vindt op deze App de auto verhuur locaties die in de buurt te vinden zijn ten opzichte van uw positie en natuurlijk kunt u op ieder gewenst moment een boeking doen terwijl u onderweg bent.

Volg ons op Google+

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap