Car Hire Destinations in Brazil

Auto verhuurlocatie in Brazil


Dec 16, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Brazil

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Boek nu uw auto online bij Topautoverhuur Rio de Janerio Galeao - Airport voor uw reis door Brazilië, officieel de Federale Republiek Brazilië. Brazilië is het grootste land van Zuid Amerika, de officiële taal is Portugees. De hoofdstad is Brasilia.

Het FIFA wereldkampioenschap voetbal in 2014 gaat plaatsvinden in Brazilië van 12 juni tot 13 juli. De finale wordt gespeeld op 13 juli 2014 in Rio de Janeiro.

De speelsteden van het WK voetbal in 2014 zijn: Belo Horizonte, Brasilia, Cuiabá, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Natal, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador en São Paulo.

De poule wedstrijden van Oranje vinden plaats op 13 juni in Salvador, Spanje speelt tegen Nederland, op 18 juni in Porto Alegre, Australië speelt tegen Nederland en op 23 juni in Sao Paulo, Nederland speelt tegen Chili.
De thuishaven van het Nederlands elftal is Rio de Janeiro.

Met een zoek opdracht bij Topautoverhuur.com in Rio de Janerio Galeao - Airport zullen alle grote en lokale auto-leveranciers vergeleken worden, in seconden, allemaal op één website.

Via Topautoverhuur kunt u niet alleen goedkope zuinige huurauto´s, maar ook busjes voor personen vervoer, 4x4 huurauto's en luxe huurauto's huren. Een huurauto via Topautoverhuur biedt u vrijheid en flexibiliteit.

Tijdens het online boeken heeft u de mogelijkheid om GPS (navigatiesysteem), extra bestuurders, of een baby of kinderzitje te reserveren. En u kunt zelfs een extra verzekering nemen van Allianz om schade aan banden, glas en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Brazilië kent ontzettend veel bezienswaardigheden. Enkele hoogte punten zijn:
De stad Rio de Janeiro, waar u bovenop de berg Corcovado het monumentale en grootse standbeeld vindt van van Jezus Christus, Christus de Verlosser. Beklim de Pedra da Gavea, bezoek de
Suikerbroodberg (Pão de Açúcar), bekijk de Jardim botanico.

Rio de Janeiro is niet alleen bekend door de stranden van Copacabana en Ipanema maar ook vanwege het Carnaval.

Het grootste straatcarnaval van Brazilië vindt plaats in Salvador, ook wel Salvador de Bahia genoemd. De stad ligt aan een prachtige baai met parelwitte stranden en heeft een historische binnenstad, Pelourinho

De grootste stad van Zuid Amerika is São Paulo. Hier vindt u Parque Ibirapuera, het bekendste en grootste park van São Paulo.

Florianopolis ligt op het schiereiland van Santa Catharina. Er zijn veel stranden en baaien te vinden.

Brazilië beschikt over de grootste variëteit aan diersoorten ter wereld, waarvan de meeste zijn te vinden in het Amazone regenwoud.

Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld en ligt in het zuidwestelijk gedeelte van Brazilië. De Pantanal ligt verspreid over drie landen: Bolivia, Paraguay en het grootste gedeelte in Brazilië.
In deze moerassen kunt u een grote verscheidenheid aan planten en wilde dieren aantreffen.

Op het drielandenpunt met Argentinië en Paraguay liggen de Iguaçu-watervallen. Het zijn de breedste watervallen ter wereld.

Topautoverhuur.com biedt niet alleen online autoverhuur in Rio de Janerio Galeao - Airport maar door heel Brazilië. Topautoverhuur heeft onder andere autoverhuur locaties op vele luchthavens en in vele steden.

Uw paspoort moet geldig zijn tot 6 maanden na uw aankomst in Brazilië.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Follow us on Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap