Car Hire Destinations in Croatia

Auto verhuurlocatie in Croatia


Sep 11, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Croatia

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Boek nu uw auto online bij Topautoverhuur Zagreb - Regent Esplanade Hotel voor uw reis in Kroatië.

Kroatië ligt aan de Adriatische kust, in het zuiden van Europa. De hoofdstad van Kroatië is het noordelijk gelegen Zagreb.

De Adriatische zee is niet alleen populair onder zon en strand liefhebbers. Maar ook watersporters, duikers en (zee)vissers komen goed aan hun trekken.

Eén van de populairste gebieden in Kroatië is Istrië, het grootste schiereiland van Kroatië.
Istrië heeft naast een prachtig landschap, mooie steden en plaatsjes om te bezoeken zoals: Poreč, Umag, Pula, Vrsar, Rovinj, Novigrad, Medulin, Rabac.

Rij met uw huurauto van Topautoverhuur door het afwisselend Kroatische landschap, in u eigen tijd. Een huurauto via Topautoverhuur biedt u die vrijheid en flexibiliteit.

Met een zoek opdracht bij Topautoverhuur.com in Zagreb - Regent Esplanade Hotel zullen alle grote en lokale auto-leveranciers vergeleken worden, in seconden, allemaal op één website.

Breng een bezoek aan de havenstad Dubrovnic of de stad Split in de regio Dalmatië. Bekijk de havenstad Rijeka in de regio Kvarner.
Ook zijn de nationale parken zoals Nationaal Park Plitvice Meren, Nationaal Park Krka, Nationaal park Paklenica, in Kroatië zeker de moeite waard. Er zijn er acht, verspreid over het hele land.

Tijdens het online boeken heeft u de mogelijkheid om GPS (navigatiesysteem), extra bestuurders, of een baby of kinderzitje te reserveren. En u kunt zelfs een extra verzekering nemen van Allianz om schade aan banden, glas en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Topautoverhuur.com biedt niet alleen online autoverhuur in Zagreb - Regent Esplanade Hotel maar door heel Kroatië. Topautoverhuur heeft onder andere autoverhuur locaties op luchthavens, steden, havens en hotels.

De munteenheid in Kroatië is de Kuna.

Alle autosnelwegen in Kroatië zijn tolwegen, behalve de snelweg bij Zagreb. U kunt contant betalen in kuna's of euro's.

Download onze Gratis iPhone/iPad APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap