Car Hire Destinations in Greece

Auto verhuurlocatie in Greece


Aug 7, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Greece

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Online een top auto huren in Naxos gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.

Griekenland is al jaren een populaire vakantie bestemming. Niet alleen het Griekse vaste land en de hoofdstad Athene zijn erg mooi, Griekenland kent ook prachtige eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen unieke charme. Eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos, Kos, Corfu, Lebos, Samos, Naxos, Paros.

U kunt uw vakantie op één van deze mooie eilanden zonder zorgen beginnen door uw huurauto in Nederland al online te boeken bij Topautoverhuur.

Weet u nog niet welke eilanden u gaat bezoeken tijdens het eilandhoppen dan kunt u altijd ter plaatste, met de Topautoverhuur iPhone app, online een auto boeken bij Topautoverhuur.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

Een huurauto reserveren is de manier om de beste prijzen te krijgen. Wilt u een zuinige kleine of grote huurauto, een busje of 4x4. Bij Topautoverhuur zit u altijd goed.

Vanaf deze website kunt u zelfs online kinderzitjes, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

Naxos biedt een mix van ruïnes en strandleven. Er is een dagelijkse vliegverbinding van en naar Naxos vanuit Athene of per boot vanuit meerdere eilanden zoals Santorini, Paros, Patmos, Kos en meer. U kunt niet direct vanuit Nederland aanvliegen. Om het eiland goed te ontdekken is het aan te raden een auto te huren.

Al in de mythologie wordt Naxos vermeld. De hoogste berg heet Zeus (Za). Zodra je in de haven aankomt, zie je de marmeren Portara van Naxos. Portara van Naxos zou een tempel moeten worden maar is nooit afgebouwd. De Portara staat op een schiereiland en is nu verbonden met een pier naar Naxos. Naxos-stad is een van de mooiste Cycladen-stadjes. Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel is er een doolhof van straatjes.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap