Car Hire Destinations in Netherland Antilles

Auto verhuurlocatie in Netherland Antilles


Nov 5, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Netherland Antilles

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR op de luchthaven Hato - Curacao [CUR]
Huur voordelig uw huurauto in Curacao Hato - International Airport online bij Topautoverhuur.

Een auto huren in Curacao Hato - International Airport gaat makkelijk en veilig via topautoverhuur.com.

Topautoverhuur biedt niet alleen goedkope autohuur in de voormalige Nederlandse Antillen (Netherland Antilles) maar in vele landen vele landen in Zuid Amerika.

Om uw zoekopdracht te beginnen op de website van Topautoverhuur vult u in de zoekmachine bij STAP1 de naam van de stad in waar u heen reist, bijvoorbeeld " Willemstad ", het drop down menu toont u vervolgens alle mogelijke ophaal locaties in Willemstad, inclusief de luchthaven. Vervolgens selecteerd u ophaal datum en tijd en retour datum en tijd.

Bij STAP2 zoekt u de huurauto die aan uw wensen voldoet. Zorg er bij het uitkiezen van de auto voor dat u goed naar de algemene voorwaarden kijkt en wat er en wel en niet bij de huur standaard is inbegrepen. Het kan zijn dat een iets duurdere auto uiteindelijk voordeliger uitvalt.

Na het selecteren van de gewenste huur auto kunt u bij STAP3 nog EXTRA'S selecteren zoals een navigatie systeem, een kinderzitje of een maxi cosi en eventueel een extra bestuurder. Wanneer het niet mogelijk is om een extra bestuurder toe te voegen, dan kunt u dat alsnog bij de verhuurbalie bij aankomst regelen. De prijs voor deze EXTRA'S worden niet meegecalculeerd in de huursom. Het wordt wel voor u gereserveerd maar deze EXTRA'S betaald u aan de verhuurbalie.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen. Deze polis dekt u voor o.a. onderstel, schade aan het voorruit en de ramen alsook het glazen raam van een open dak, schade aan het dak, banden en het verliezen van sleutels en zelfs her gebruik van vekeerde brandstof. U kunt dan zonder zorgen op weg met uw huur auto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw credit card via ons veilige betalings systeem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen credit card of die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheids overwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt dat voldoende ruimte heeft op uw credit card om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

TOERIST INFO
De Nederlandse Antillen bestaan sinds 10 oktober 2010 niet meer. Aruba, Curacao en Sint Maarten behoren tegenwoordig tot het Koninkrijk der Nederlanden.

Topautoverhuur.com biedt niet alleen online autoverhuur in Curacao Hato - International Airport maar op vele locaties in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Topautoverhuur vergelijkt voor u in enkele ogenblikken alle grote en locale autoverhuurders en laat het resultaat zien op één website.

U heeft daarom rechtstreeks toegang tot de goedkoopste online autoverhuur op vliegvelden, havens, resorts, hotels en steden op de voormalige Nederlandse Antillen.

SOCIALE MEDIA EN APP
Volg ons op Twitter of Facebook pagina voor handige tips over auto verhuur en leuke reistips.

U kunt TopAutoverhuur ook volgen op Google+

Download onze handige iPhone / iPad App HIER zodat u altijd en overal prijzen en beschikbaarheid kunt opvragen. U kunt direct kunt boeken vanaf uw mobiele apparatuur. De App houdt ook uw boekings geschiedenis bij.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap