Car Hire Destinations in Netherlands

Auto verhuurlocatie in Netherlands


Jul 4, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Netherlands

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TOP TIP:
Kies voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu indien u een huur auto zoekt via uw mobiele telefoon of tablet.

Topautoverhuur biedt autoverhuur op ruim 25.000 locaties wereldwijd verspreid over 6 continenten in bijna 165 landen

Online een auto huren in Den Haag gaat snel, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.

ALGEMENE INFORMATIE
Of u nu met de trein of het vliegtuig aankomt in Nederland, verblijft in een hotel of gewoon een huurauto nodig heeft in de stad waar u woont of verblijft, onze verhuurlocatie Den Haag is dan een ideaal punt om uw huur auto op te halen.

Alle ophaal locaties van Top autoverhuur zijn strategisch gelegen en geopend tijdens kantooruren. Voor de exacte openingstijden van onze locatie in Den Haag verwijzen wij u naar uw voucher waarop exacte locatie gegevens en openingstijden staan vermeld.

Omdat de leveranciers van TopAuto verhuur direct gelinkt zijn aan ons systeem, is het mogelijk om nu te boeken en uw auto binnen een uur op te halen, of minder.

BEGINNEN MET ZOEKEN
U kunt uw zoekopdracht beginnen in Den Haag door de deze naam in te voeren in de zoekmachine. Type anders simpelweg de naam van de stad in waar u wenst te huren en kies de ophaallocatie die aan uw wensen voldoet uit het drop down menu, voer ophaal- en afleverdatum en tijd in en klik op de zoekknop. Bij STAP2 wordt een interactieve map getoond (behalve als u een luchthaven kiest) van alle locaties waar auto's beschikbaar zijn (de beschikbare ophaallocaties tonen een prijs) de rode PIN geeft de exacte locatie aan die u heeft gekozen. U kunt op de kaart in- en uitzoomen. U heeft een creditcard nodig om uw boeking te voltooien.

ONE WAY AUTOVERHUUR
Dit staat u toe om uw auto op te halen in bijv. Den Haag en afleveren op een andere locatie in Nederland (bijv. Schiphol ), de internationale luchthaven van Nederland, of vice versa.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Met online afgesloten verzekering van AXA kunt zonder zorgen op weg met uw huurauto.

BETALEN
Betalen doet u éénvoudig met uw creditcard via ons veilige betalingssysteem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen creditcard of met die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen creditcard en ook wordt van die creditcard de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt u voldoende credit heeft op uw creditcard om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw limiet laten aanpassen / verhogen voor de duur van de huur van de auto bij uw bank of creditcardmaatschappij.

Nadat uw boeking is bevestigd kunt u nog steeds wijzigingen aanbrengen of eventueel annuleren!!! Volg hiervoor de links die in uw voucher vermeld staan.

Bekijk onze animatie VIDEO van Mevrouw Top voor nuttige informatie zodat u weet waar u op moet letten bij het boeken van een huur auto.

OP WEG IN/OM AMSTERDAM
Via de ringweg van Amsterdam kunt u vaak makkelijk en snel van de ene naar de andere kant van Amsterdam rijden met uw huurwagen. De ringweg A10 gaat letterlijk rondom Amsterdam.

Wanneer u de auto terugbrengt kan het zijn dat u de auto afgetankt moet inleveren bij een vol/vol benzine beleid (deze vindt u terug bij STAP2 van het onlineboekingsproces). Er is altijd wel een tankstation in de buurt van Den Haag . Het is wel aan te raden om dat dicht bij de aanleverlocatie te doen, deze kunt u vinden door te zoeken op GOOGLE MAPS.

BEKEURINGEN VOOR SNELHEID EN FOUT PARKEREN
Let rondom Amsterdam goed op de maximumsnelheid. Op de A10 geleden verschillende snelheidslimieten tijdens verschillende tijdstippen (meestal tussen 07:00 – 19:00 uur). Dit wordt duidelijk aangegeven op de displays boven de snelweg. De algemene maximumsnelheid op de Nederlandse snelweg bedraagt op sommige trajecten 100 km p/u. Buiten de steden geldt een maximum van 130 km p/u.

Voor snelheidsovertredingen en foutparkeren worden forse boetes gegeven.

TOERIST INFO
Amsterdam, bekend om zijn grachten, de Dam, de Jordaan, de Westertoren, Bloemenmarkt, Rembrandtplein en Leidseplein. Natuurlijk moet u een dagje besteden aan musea zoals het Vincent van Gogh museum, het Stedelijk Museum en het recent verbouwde Rijksmuseum aan het tevens gerenoveerde Museumplein. Ook is Amsterdam de thuisbasis van het wereld beroemde Ajax waar ooit Johan Cruijf en Marco van Basten furore maakten. Een bezoek aan de Arena mag u dan ook niet overslaan.

In de binnenstad aan de Prinsengracht bezoekt u het Anne Frank huis en op De Dam Madame Tussauds. Wanneer u met de rondvaartboot door de grachten gaat ziet u vele bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief. De grachtengordels zijn eindeloos. Komt u een viskraam tegen wanneer u door Amsterdam wandelt sla dan een heerlijke verse haring met uitjes en zuur niet over.

Aan winkels geen gebrek. De pas verbouwde Bijenkorf, de winkelstraten Nieuwendijk (Lunchroom Blom is een aanrader voor een heerlijke lunch) en Kalverstraat met grootwinkel bedrijven als Zara, Hennes & Mauritz en niet te vergeten de Hema. Wanneer u zich met uw huur auto naar de andere kant van de stad begeeft komt u in het mondaine zuid, met de P.C. Hooftstraat als de luxe winkelstraat waar u alle grote merken treft zoals Louis Vuitton, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en vlakbij de zeer bekende diamant factory Gassan Diamonds, die u kunt bezoeken.

Buiten Amsterdam kunt u met uw huurauto van Top Auto verhuur ook andere plaatsen bezoeken zoals Haarlem op ongeveer 20 km via de N200, Den Haag op 60 km via de snelweg A4 (1 uur rijden) en de Noordelijke studenten stad Groningen (185 km via A10, A6 en A7) . Leuk om te bezoeken zijn badplaatsen als Zandvoort aan Zee (32 km via de A9 in ongeveer 45 min) en Bergen (48 km via de A10 richting Den Haag, dan A9 richting Alkmaar en dan borden volgen naar Bergen.

Gaat u richting Den Haag, de regeringsstad van Nederland, plan dan ook een bezoek aan De Keukenhof, het grootste bloemenpark van Nederland. Den Haag en Lisse bereikt u door vanaf de ringweg A10 Amsterdam de A4 naar Den Haag te volgen. Ook in deze steden en in de rest van Nederland heeft TopAuto verhuur ophaallocaties.

VEEL GESTELDE VRAGEN
Mochten er toch nog vragen zijn bekijk dan eerst onze veel gestelde vragen pagina. Indien u wenst, kunt u ons ook bereiken via onze gratis chat service door onderaan deze pagina op de CHAT BANNER te klikken, ons e-mailen via info@topautoverhuur.com of bellen via de op de website vermelde telefoonnummers.

SOCIAL MEDIA:
U kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap