Car Hire Destinations in Netherlands

Auto verhuurlocatie in Netherlands


Aug 12, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Netherlands

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TOP TIP:
Kies voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu indien u een huur auto zoekt in Groningen Airport
via uw mobiele telefoon of tablet.

Topautoverhuur biedt autoverhuur op ruim 25.000 locaties wereldwijd verspreid over 6 continenten in bijna 165 landen

Online een auto huren in Groningen Airport gaat snel, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.

ALGEMENE INFORMATIE
IN GRONINGEN ZIJN ALLE OPHAALLOCATIES GESLOTEN VANAF ZATERDAG 13:00 UUR T/M MAANDAG 08:00 UUR.

Of u nu met de trein of het vliegtuig aankomt in Nederland, verblijft in een hotel of gewoon een huurauto nodig heeft in de stad waar u woont of verblijft, onze verhuurlocatie Groningen Airport
is dan een ideaal punt om uw huur auto op te halen.

Alle ophaal locaties van Top autoverhuur zijn strategisch gelegen en geopend tijdens kantooruren. Voor de exacte openingstijden van onze locatie in Groningen Airport verwijzen wij u naar uw voucher, die u per email ontvangt na het boeken van uw huurauto, waarop exacte locatie gegevens en openingstijden staan vermeld.

Omdat de leveranciers van TopAuto verhuur direct gelinkt zijn aan ons systeem, is het mogelijk om nu te boeken en uw auto binnen een uur op te halen, of soms zelfs sneller.

LET OP:
Indien na het klikken op de “ZOEKEN” knop er géén auto’s worden getoond, dient u de ophaal of aflever tijden aan te passen. Het kan zijn dat, op de door u gekozen aflever dag, de betreffende locatie is gesloten. Kies BIJV. voor het afleveren een maandag i.p.v. zondag.

BEGINNEN MET ZOEKEN
U kunt uw zoekopdracht beginnen in Groningen Airport door alleen deze naam in te voeren in de zoekmachine. Type anders simpelweg de naam van de stad in waar u wenst te huren en kies de ophaallocatie die aan uw wensen voldoet uit het drop down menu, voer ophaal- en afleverdatum en tijd in en klik op de zoekknop. Bij STAP2 wordt een interactieve map getoond (behalve als u een luchthaven kiest) van alle locaties waar auto's beschikbaar zijn (de beschikbare ophaallocaties tonen een prijs) de rode PIN geeft de exacte locatie aan die u heeft gekozen. U kunt op de kaart in- en uitzoomen. U heeft een creditcard nodig om uw boeking te voltooien én om uw huurvoertuig op te halen.

ONE WAY AUTOVERHUUR
Dit staat u toe om uw auto op te halen in bijv. Groningen en afleveren op een andere locatie in Nederland (bijv. Schiphol ), de internationale luchthaven van Nederland, of vice versa.

VERZEKERING
Bij STAP3 wordt u de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Met de online afgesloten verzekering van AXA kunt zonder zorgen op weg met uw huurauto.

BETALEN
Betalen doet u éénvoudig met uw creditcard via ons veilige betalingssysteem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen creditcard of met die van bijvoorbeeld uw partner.

MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen creditcard en ook wordt van die creditcard de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor dat, wanneer u uw huur voertuig ophaalt, u voldoende credit heeft op uw creditcard om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw limiet laten aanpassen / verhogen, voor de duur van de huurperiode van de auto, bij uw bank of creditcardmaatschappij.

Nadat uw boeking is bevestigd kunt u nog steeds wijzigingen aanbrengen of eventueel annuleren!!! Volg hiervoor de links die in uw voucher vermeld staan.

Bekijk onze animatie VIDEO van Mevrouw Top voor nuttige informatie zodat u weet waar u op moet letten bij het boeken van een huur auto.

TERUGBRENGEN
Wanneer u de auto terugbrengt kan het zijn dat u de auto afgetankt moet inleveren bij een vol/vol benzine beleid (deze vindt u terug bij STAP2 van het onlineboekingsproces). Er is altijd wel een tankstation in de buurt van of in Groningen.

VEEL GESTELDE VRAGEN
Mochten er toch nog vragen zijn bekijk dan eerst onze veel gestelde vragen pagina. Indien u wenst, kunt u ons ook bereiken via onze gratis chat service door onderaan deze pagina op de CHAT BANNER te klikken, ons e-mailen via info@topautoverhuur.com of bellen via de op de website vermelde telefoonnummers.

SOCIAL MEDIA:
U kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap