Car Hire Destinations in New Zealand

Auto verhuurlocatie in New Zealand


May 11, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in New Zealand

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Bent u onderweg en wilt u via uw mobiel of tablet snel, veilig en voordelig een huurauto boeken kies dan voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu

REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR in Auckland - Airport [WLG]
Als u naar Nieuw-Zeeland reist komt u in veel gevallen aan op Auckland - Airport. Deze luchthaven ligt op slechts enkele kilometers van de stad Auckland op het Noorder Eiland, u kunt uw auto ook reserveren op andere locaties dan Auckland - Airport zoals in Auckland - South . Het Noorder Eiland is het dichtst bevolkt en is het belangrijkste zaken- en handelscentrum van het land. Er wordt in Nieuw Zeeland, net als in Engeland, links gereden.

Een auto huren in Auckland - South gaat makkelijk en veilig via Topautoverhuur.com. Als auto verhuur website bieden wij een breed scala aan voertuigen, van zuinige economische auto's tot 4x4, SUV, luxe auto's en mini busjes. Wij brengen u direct in contact met alle grote en lokale auto verhuurders in Nieuw-Zeeland. Via de website vergelijkt u éénvoudig en snel huurauto's, prijzen en verhuurders.

Doordat wij wereldwijd zakendoen met alle grote autoverhuurders kunnen wij vaak scherpere huur tarieven bieden dan de verhuurders zelf. Zo huurt u vertrouwd en goedkoop via Top Auto verhuur. Vaak zonder kilometerheffing.

Bij Top Auto verhuur kunt u éénvoudig en voordelig online uw huur auto reserveren, ruim van te voren is het advies want er is veel vraag naar huur voertuigen in Nieuw Zeeland. Als u uw zoekopdracht begint naar een huurauto in Nieuw-Zeeland, type dan bij STAP1 simpelweg NIEUW ZEELAND in in de zoekmachine en het drop down menu toont u de aanwezige ophaal locaties in het hele land. Kies voor Auckland - Airport, selecteer de datum en tijd van ophalen en inleveren en wij zoeken voor u in enkele seconden de beste huur auto deals.

Selecteer bij STAP2 de gewenste huurauto, lees goed de algemene huurvoorwaarden (deze kunnen per auto en leverancier verschillen) en kijk wat er wel en niet is inbegrepen en klik dan op VERDER.

Bij STAP3 vult u uw gegevens in en kunt u eventuele EXTRA'S toevoegen zoals een kinderzitje, Maxi Cosi en eventueel een extra bestuurder. Als u de extra bestuurder niet kunt selecteren als extra, dan staat waarschijnlijk in de huurvoorwaarden vermeld dat u deze bij de verhuur balie op uw bestemming kunt toevoegen. Alle extra's staan, wanneer u bevestigd heeft wel vermeld maar zijn NIET bij de totaal prijs inbegrepen. U betaalt deze extra's bij de verhuurbalie bij aankomst.

Als laatste kunt u bij STAP3 een extra verzekering bij onze verzekeringspartner AXA afsluiten. Lees de voorwaarden om te kijken wat de dekking is. LET OP: Als u de extra verzekering van AXA heeft afgesloten moet u evengoed een borg laten inhouden op uw Credit Card, de hoogte van de borg staat meestal in de huurvoorwaarden vermeld en uiteraard ook in uw bevestigingsemail. Lees ons nieuws artikel HOE AUTOVERHUUR WERKT zodat u exact op de hoogte bent van alle details.

Indien u na uw reservering wijzigingen wilt aanbrengen of eventueel wilt annuleren, let dan op dat u eerst uw boeking heeft bevestigd!!!

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Zo kunt u zonder zorgen op weg met uw huur auto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw credit card via ons veilige betalings systeem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen credit card of met die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt u voldoende ruimte heeft op uw credit card om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen / verhogen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

Via de NEDERLANDSE AMBASSADE verkrijgt u meer officiële informatie over het reizen naar en het verblijven/werken in Nieuw Zeeland.

De maximumsnelheid buiten de bebouwde kom en op de snelweg is 100 km/u, binnen de bebouwde kom 50 km/u. Ook komen snelheidslimieten voor van 60, 70 en 80 km/u. Er is geen minimumsnelheid maar indien u langzamer rijdt dan de maximum snelheid dient u wel altijd snellere weg gebruikers voor te laten gaan.

TOERIST INFO
Het door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Janszoon Tasman in 1642 ontdekte Nieuw-Zeeland bestaat uit 3 grote eilanden, het Noorder Eiland, het Zuider Eiland en het Stewart Eiland en een aantal kleinere. Nieuw-Zeeland wordt begrensd door de Tasman Zeel in het westen en de Stille Oceaan in het oosten. De Maori naam voor het land is Aotearoa. De hoofdstad is Wellington, en ligt in het zuidwesten van het Noorder eiland. De grootste stad op het Zuid eiland is Christchurch.

Nieuw-Zeeland beschikt over een prachtige natuur. Het is ook niet voor niks dat hier diverse grote films zijn opgenomen zoals Lord of the Rings, The Last Samurai, King Kong, The Hobbit en Avatar.

U kunt met uw huur auto het eiland verkennen. Vooral het Zuider Eiland herbergt prachtige ongerepte natuur en wildernis. De natuur wisselt af met prachtige bergen zoals de Mount Cook (3754 m hoog), Mount Tasman (3499 m) en de Mount Dampier (3440 m). In dit gebergte liggen een ook een aantal geweldige gletsjers, onder andere de Tasman Glacier met een totale lengte van 28 km, de Franz Josef en de Fox Glaciers, mooie stranden en uiteraard bezit Nieuw-Zeeland ook een fantastische geschiedenis welke u terugvindt in de diverse musea en prachtige historische gebouwen. Samen met Abel Tasman hebben ook James Cook en Jean-François Marie de Surville een grote rol gespeelt in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland.

ONE WAY AUTOVERHUUR
Indien u uw auto huur wilt beëindigen op een andere locatie dan de afhaallocatie, u haalt bijvoorbeeld uw auto op op de luchthaven van Auckland en wilt hem inleveren op het vliegveld van Queenstown , vink dan bij STAP1 het vakje "op andere locatie inleveren" aan.

SOCIALE MEDIA
Mocht u ondanks alle informatie toch nog vragen hebben bezoek dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina, om de meest gestelde vragen te bekijken. Ook kunt u tijdens het boekingsproces gebruik maken van onze CHAT service. Klik op de CHAT banner onderaan de pagina om contact te leggen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Google+ om op de hoogte te blijven van onze reis- en boekingstips.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap