Car Hire Destinations in Portugal

Auto verhuurlocatie in Portugal


Jul 14, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Portugal

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Vliegveld Faro (FAO), Aeroporto Internacional de Faro, is de belangrijkste luchthaven van de Algarve en ligt zo'n 6 kilometer van de plaats Faro. Het vliegveld is te bereiken via de A22(IP1) afslag 13 naar de N125-4 (IC4)zowel vanuit het westen als het oosten, vervolgens neem de afslag naar de N125-10 richting Aeroporto Internacional.

Faro is de hoofdstad van de provincie de Algarve. Faro heeft naast veel bezienswaardigheden het strand dichtbij. De mooiste wijk van Faro is de oude stad, Cidade Velha, deze wordt omringt door Romeinse stadsmuren. In deze stadsmuur bevinden zich drie imposante stadspoorten, waarvan de Arco da Vila de mooiste is. In de oude stad bevindt zich onder andere de kathedraal Se en vlak daarbij het klooster Nossa Senhora da Assunção die momenteel als Archeologisch museum dient. Faro heeft veel te bieden aan leuke pleintjes en terrasjes, een haven en veel musea.

Een zoekopdracht bij Topautoverhuur Faro - Airport stelt u in staat om de prijzen van de beste autoverhuurbedrijven te vergelijken in seconden, alles op een plek. Zo kunt u de auto kiezen die bij uw wensen past.

Reserveren is de manier om de beste prijzen te krijgen. Autohuur kunt u thuis makkelijk en veilig online regelen via Topautoverhuur.

Topautoverhuur in Portugal doet zaken met alle grote autoverhuurders en biedt een keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, 4x4 en busjes.

One Way autoverhuur staat u toe om uw auto op te halen in Faro - Airport en afleveren op een andere locatie, bijvoorbeeld vliegveld Lissabon, of waar toegestaan, over de grens in een ander land.

Topautoverhuur levert niet alleen service op Faro - Airport maar op nog veel meer autoverhuur locaties door Portugal zoals op luchthavens, treinstations, in steden, havens en hotels.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap