Car Hire Destinations in Portugal

Auto verhuurlocatie in Portugal


Dec 15, 2015

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Portugal

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR

Gaat u op vakantie naar het prachtige eiland Madeira, een paradijs gelegen aan de Westkust van Marokko, dat toebehoord aan Portugal is het ook mogelijk dat u aankomt in Porto Santo - Seaport. Op het eiland Madeira hebben wij, buiten de haven, ook ophaallocaties in Machico. Caniço, Cabo Girao en Santa Cruz en nog tal van andere. Om een auto te huren op één van deze locaties, voer dan gewoon Madeira in in de zoekmachine, in het drop-down menu worden alle mogelijke ophaal locaties getoond. Ook verschijnt er, bij niet-luchthaven locaties, een interactieve landkaart met blauwe iconen die aangeven of er huur auto´s beschikbaar zijn.

Er zijn regelmatige overtochten naar Porto Santo - Seaport. Om boottransfers te reserveren; volg
DEZE LINK.

Gaat u met het vliegtuig naar Madeira dan vindt u de beste ticket aanbiedingen bij TUI, één van de grootste reisaanbieders ter wereld, voert rechtstreekse vluchten uit vanaf luchthaven Amsterdam [AMS] naar de luchthaven van Funchal [FNC]. De afstand bedraagt ongeveer 3000 kilometer en de vlucht duurt drie en een half uur.

Bij Top Auto verhuur vindt u makkelijk de gewenste locatie en kunt u snel prijzen vergelijken. Wij werken uitsluitend met de grotere auto verhuur leveranciers. In ons online reserverings systeem kunt u kiezen voor de gewenste datum en gewenste ophaaltijd van uw huurauto. Soms kan het zijn dat u uw auto niet direct op de luchthaven kan ophalen maar dan u wordt gebracht door een shuttle bus. Dit staat vermeld aan de rechterkant van de foto van de auto van uw keuze bij STAP2.

Indien u met het vliegtuig of bijvoorbeeld met een cruise aankomt in Lissabon dan hebben wij daar verschillende ophaal locaties. Uiteraard op de luchthaven maar ook diversen in en om Lissabon zoals in het Stads Centrum van Lissabon.

Denk bij het boeken ook aan eventuele extra's die u nodigt mocht hebben afhangende van uw reis situatie of reis gezelschap. U kunt bij STAP3, onder de totale huurprijs van de auto, bijvoorbeeld een Maxi Cosi, een kinderzitje of een extra bestuurder selecteren. Let wel: de kosten voor deze extra's ziet u wel op uw coupon, maar staan niet vermeld in de totale huurprijs. Extra's dient u dan ook af te rekenen bij de ophaal balie van uw bestemming.

TIP: indien u wenst kunt u tegen geringe vergoeding het eigen risico afkopen door een extra verzekering van AXA af te sluiten kunt u dat het beste online afsluiten op onze website bij STAP3. Online is deze voordeliger en ook uitgebreider.

En: vergeet niet om al uw huur documenten af te drukken die u nodigt heeft om uw huurauto op te halen. Kijk op onze veel gestelde vragen pagina, onder het laatste punt "Welke documenten moet ik meenemen naar de verhuurbalie?"

Laatste TIP voor bij het boeken van uw auto via ons 3 STAPPEN online boekings systeem: bij de meeste huurauto's geldt een bepaald brandstof beleid. Bij STAP2, naast de foto van de auto van uw keuze, ziet u vermeldt staan welk brandstof beleid geldt. Aan de linkerkant ziet u een aantal drop-down menu's waar u kunt filteren op onder andere brandstofbeleid. Ook is het mogelijk om te filteren op leverancier zodat u een specifieke leverancier kunt kiezen of juist niet.

TOERISTISCHE INFO

Madeira is een veelzijdig eiland. Iedereen komt er aan zijn trekken. Van een ontspannen strand vakantie, actieve vakantie, sportieve vakantie tot een culturele vakantie. Eenmaal in uw zuinige, confortable of cabriolet huur auto kan de vakantie pas echt beginnen. Natuurlijk is Madeira bekend om zijn Madeira Wijn afkomstig uit Funchal. Tientallen jaren rijpt het druivensap onder zeer warme omstandigheden in betonnen of houten tanks voordat zij word gebotteld en voor consumptie geschikt is. Kijk eens op de website van Blandys en breng een bezoek aan deze traditionele bodega wanneer u op Madeira op vakantie bent.

Verder vindt u er de prachtige grotten van São Vincente en ga eens zwemmen in de door lava gevormde zwembaden in Porto Moniz, maar ook duiken kunt u er naar hartelust doen. Meer informatie over wat te doen op Madeira vindt op de volgende site, klik hier. Een dagje voor de kinderen: breng een bezoek met uw Top huur auto aan het waterpretpark vlakbij Funchal.

Met uw huurauto kunt u op Madeira ook een prachtige rondrit maken waarbij u op de mooiste plekjes van het eiland terecht komt. U kunt onderweg een dagje stoppen en één van de hoogste bergen van Madeira bewandelen, de Pico do Arieiro (klik HIER om foto te bekijken). Tijdens uw rondrit komt u waarschijnlijk kleine watervallen tegen die op de doorgaande weg uitkomen en voor de locale bevolking als autowasstraat dienen.

Madeira, met hoofdstad Funchal, wordt bewoond door bijna 270.000 inwoners, de omvang van het eiland is ongeveer 800 km2 en heeft een tijdsverschil van -1 uur met Nederland. Je kan er gewoon betalen met de euro want het eiland valt onder Portugal. De afstand op het eiland van oost naar west bedraagt ongeveer 60 kilometer en van noord naar zuid slechts 30 kilometer. Maar denk niet dat je in een uurtje rond het eiland bent want er zijn vele kleine weggetjes, ontelbaar vele tunnels en natuurlijk moet je tijdens een rondrit bezoekjes brengen aan dorpjes en de prachtige natuurgebieden.

Op het eiland kunt u bovendien golfen, paragliden en naar hartelust wandelen en fietsen. Voor een overzicht en informatie over alle activiteiten kunt u terecht op de website van Holiday Check .

ONE WAY AUTOVERHUUR

Indien u uw vakantie wilt beeindigen op een andere locatie dan de afhaallocatie, u haalt bijvoorbeeld uw auto op op de luchthaven van Funchal en wilt hem inleveren op het vliegveld van Porto, na de omgeveing van Porto te hebben ontdekt in uw door bij TopAutoverhuur gehuurde voertuig, vink dan bij STAP1 het vakje "op andere locatie inleveren" aan.


SOCIALE MEDIA EN APP

Ik ben Richard en ben auteur van dit artikel en reis adviseur bij TopAuto verhuur gespecialiseerd in Madeira.

Mocht u na dit artikel toch nog vragen vragen hebben, bezoekt u dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina, om antwoord te krijgen op uw vragen. Bovendien beschikken wij over één van de beste CHAT supports die er bestaan en zijn 24 uur per dag bereikbaar indien u vragen heeft tijdens of na het boeken. Het reserveren zelf kan alleen online. U kunt mij kostenloos bereiken door onderaan deze pagina op de CHAT banner te klikken.

Meer nuttige reis tips en info voor het reserveren van een voordelige huur auto op Madeira vindt u op onze Twitter pagina of Facebook pagina.

TopAutoverhuur heeft een super handige gratis iPhone/iPad APP. Download deze door hier te klikken. Met deze app boekt u onderweg en geeft u precies aan waar zich de dichtsbijzijnde auto verhuur locaties bevinden ten opzichte van uw positie. Ook houdt de App uw reserverings geschiedenis bij. Zo hoeft u nooit meer opnieuw dezelfde gegevens in te voeren.

Volg ons op Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap