Car Hire Destinations in Portugal

Auto verhuurlocatie in Portugal


Jul 14, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Portugal

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Een zoekopdracht bij Topautoverhuur Praia Da Rocha stelt u in staat om de prijzen van de beste autoverhuurbedrijven te vergelijken in seconden, alles op een plek. Zo kunt u de auto kiezen die bij uw wensen past.

Reserveren is de manier om de beste prijzen te krijgen. Autohuur kunt u thuis makkelijk en veilig online regelen via Topautoverhuur.

Topautoverhuur in Portugal, Algarve, doet zaken met alle grote autoverhuurders en biedt een keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, 4x4 en busjes. U kunt uw huurauto van Topautoverhuur halen op luchthavens, treinstations, in steden, havens en hotels.

One Way autoverhuur staat u toe om uw auto op te halen in Praia Da Rocha en afleveren op een andere locatie, bijvoorbeeld vliegveld Lissabon, of waar toegestaan, over de grens in een ander land.

De Algarve ligt in het zuiden van Portugal langs de kust van de Atlantische Oceaan. Vliegveld Faro (FAO), Aeroporto Internacional de Faro, is de belangrijkste luchthaven van de Algarve en ligt zo'n 6 kilometer van de plaats Faro. Het vliegveld is te bereiken via de A22(IP1) afslag 13 naar de N125-4 (IC4)zowel vanuit het westen als het oosten, vervolgens neem de afslag naar de N125-10 richting Aeroporto Internacional.

Het landschap van de Algarve is zeer gevarieerd rotsformaties met kleine strandjes, lagunes, lange stranden en een heuvelachtig binnenland. Er zijn veel bezienswaardigheden van historie, cultuur tot mooie badplaatsen. Reis door de prachtige omgeving en bezoek de mooie steden met een auto van Topautoverhuur.

Of u nu kiest voor Faro of voor één van de bekende badplaatsen in de Algarve zoals Albufeira, Portimao, Tavira, Lagos. Met een auto van Topautoverhuur zit u altijd goed. Of u nu alleen gaat met z'n tweeën of met uw gezin. Topautoverhuur zorgt ervoor dat u ontspannen op reis kan gaan.

Faro is de hoofdstad van de provincie de Algarve. Faro heeft naast veel bezienswaardigheden het strand dichtbij. De mooiste wijk van Faro is de oude stad, Cidade Velha, deze wordt omringt door Romeinse stadsmuren. In deze stadsmuur bevinden zich drie imposante stadspoorten, waarvan de Arco da Vila de mooiste is. In de oude stad bevindt zich onder andere de kathedraal Se en vlak daarbij het klooster Nossa Senhora da Assunção die momenteel als Archeologisch museum dient. Faro heeft naast een haven, leuke pleintjes en terrasjes, en veel musea.

Albufeira ligt ongeveer 40 kilometer van de luchthaven van Faro. Albufeira is van een vissersplaatsje uitgegroeid naar een populaire badplaats. Albufeira bestaat uit twee delen: de oude stadskern van de stad waar veel leuke gezellige straatjes zijn met winkeltjes, restaurants en bars met terrasjes, waar in de zomer regelmatig live muziek is te horen. In het nieuwe deel Praia da Oura, ook wel de strip genoemd bevinden zich veel uitgaansgelegenheden. In Albufeira en in in de omgeving bevinden zich mooie stranden.

Silves is een middeleeuwse stad en ligt in de binnenlanden van de Algarve. Boven de stad torent het donker rode Moorse kasteel. Vlak naast het kasteel bevindt zich de kathedraal. Een ander bezienswaardigheid is het Cruz de Portugal, het Kruis van Portugal een 3 meter hoge kalkstenenkruis. Vanuit Silves is het niet ver rijden naar het Monchique gebergte waar zich de Foia bevindt, de hoogste berg, 902 meter, van de Algarve. Bij mooi en helder weer zijn zowel in de verte de Atlantische Oceaan als de straat van Gibraltar te zien.

Lagos ligt in het westen van de Algarve. Lagos is op heuvels gebouwd en kijkt uit over de baai en haven. Naast de mooie stranden zoals: Meia Praia, Praia Dona Ana, Ponta da Piedade die rondom Lagos liggen zijn er verschillende kerken te bezichtigen zoals de Santa Maria uit de 16e eeuw en de Santo António kerk uit de 18e eeuw. Bij de haven ligt het 17 eeuwse fort Ponta da Bandeira. Rond het oude centrum van Lagos bevindt zich een bijna complete stadsmuur.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap