Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Jul 16, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Vliegveld Barcelona, El Prat, (BCN) ligt op ongeveer 12 kilometer van Barcelona. Dit vliegveld is op Madrid na het drukste vliegveld van Spanje. De luchthaven van Barcelona, El Prat, heeft twee terminals. De nieuwe Terminal T1 en de oude luchthaven T2. De terminals liggen enkele kilometers uit elkaar en zijn per gratis shuttlebus met elkaar verbonden. Aankomst of vertrek vanaf T1 of T2 op het vliegveld is afhankelijk van de maatschappij waarmee u vliegt.

Alle verhuur bedrijven hebben een balie op de luchthaven. Zij zijn vrij makkelijk te vinden vanuit de 2 verschillende terminals. Omdat de luchthaven redelijk klein is kunt u de huurauto dichtbij ophalen.

Het vliegveld is te bereiken via de C-31, Barcelona-Castelldefels, afslag C-32b, Barcelona-Sitges. De afstand bedraagt ongeveer 15 km en de reistijd met uw huur auto bedraagt zo´n 25 minuten. Er is ook een busverbinding (L77) die u in een uur naar het centrum van de stad brengt. U kunt dan uw huurauto reserveren op één van de andere locaties die wij hebben in Barcelona. Om een andere ophaal locatie te kiezen dan de luchthaven type simpelweg " Barcelona " en het drop down menu toont u alle ophaal locaties van Barcelona onder andere op het trein station Sagrera en in het Centrum.

Of u het vliegveld van Barcelona nu gebruikt als vakantieganger of voor uw zakenreis, u kunt altijd gebruik maken van onze online auto verhuur service en uw auto onder andere rechtstreeks op het vliegveld afhalen. Topautoverhuur biedt keuze uit een groot aantal huur auto´s en een ruime keuze uit modellen en types. Wij doen zaken doen met alle grote autoverhuur bedrijven.

Online een top auto huren op Barcelona - Airport gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur. Op een simpele manier vergelijkt u verschillende prijzen, auto´s en leveranciers. Na het kiezen van uw ophaal locatie en ophaal en inlevertijd en datum kiest u de gewenste auto. Bij STAP2 ziet u wat er bij de huur is inbegrepen, rechts naast de foto van de auto, onder " algemene huurvoorwaarden " kunt u de overige bepalingen nalezen.

Ook kunt u via onze website, bij STAP3 extra´s zoals een Maxi Cosi en GPS (aan te raden want Barcelona is een drukke stad met vele straten en afslagen naar het centrum) reserveren of een extra bestuurder opgeven. Ook kunt u het eigen risico afkopen met de extra verzekering van Allianz, deze is online te reserveren en is vaak uitgebreider en goedkoper dan bij de verhuur balie bij aankomst. Extra´s worden wel aangegeven op de coupon maar zijn niet verwerkt in de te totaal prijs op de coupon. U dient deze af te rekenen bij de verhuurbalie bij aankomst

Andere luchthavens in de buurt van Barcelona zijn Reus (REU) op 80 kilometer en Girona(GRO) op 88 kilometer gelegen van Barcelona.

Uitleg over het Spaanse Brandstofbeleid Spaanse Brandstofbeleid door Mevr. Tip vindt u, samen met andere nuttige tips, op het You Tube kanaal van Topautoverhuur.

Absolute must om te bezoeken zijn de Sagrada Familia ontworpen door de bekende architect Antonio Gaudi. De bouw is begonnen in 1882 en nog steeds niet afgerond. De opleveringsdatum is de afgelopen honderd jaar al meerdere malen uitgesteld, het Parc Guell, prachtig een stadspark in Barcelona. Casa Milà, ook wel La Pedrera genoemd, is ook een ontwerp van architect Antonio Gaudi. Hier bevindt zich een museum met wisselende exposities. l'Aquarium de Barcelona bevindt zich in Port Vell, het oudste gedeelte van de haven van Barcelona. Leuk voor jong en oud.

Ramblas, La Rambla, is een lange centrale straat in Barcelona die u vanaf de kust naar Plaça de Catalunya leidt.Op de Rambla vindt u onder andere de overdekte markt en vele bars en restaurants. Vanaf Plaça de Catalunya komt u in de chique winkelstraat Passeig de Gràcia, waar vele grote mode merken hun winkels hebben zoals Gucci, Tommy Hilfiger en ook Chanel.

Vergeet niet een bezichtiging te doen in het Nou Camp, het stadion van F.C. Barcelona waar top voetballers furore maken zoals Messi, Neymar en Suárezen en de inmiddels veteraan Iniesta. Buiten Barcelona kunt u met uw huur auto van Top Auto verhuur naar de mooie badplaats Sitges gaan, waar enkele van deze topvoetballers hun huis hebben. Rondom Barcelona hebben bekende Nederlandse (ex) voetballers en trainers hun optrekje zoals Johan Cruijff en Louis van Gaal.

Het museum van Salvador Dalí in Figueres en de prachtige wijn streek Penedès waar u schitterende bodegas kunt bezoeken en ook wijnen en cava´s (Spaanse champagne) kunt proeven. Eén van de bekendste bodega´s welke u, indien u wijn liefhebber bent, moet bezoeken is Torres.

Voor nog meer gemak tijdens het boeken, download onze gratis App voor uw iPhone/iPad. Met deze App kunt u onderweg uw makkelijk huurauto zoeken, de App toont u dichtbij gelegen verhuur locaties ten opzichte van waar u zich bevindt. De App onthoudt uw boekingen geschiedenis dus u hoeft uw gegevens slechts 1 keer in te voeren.

Mocht u toch nog vragen hebben kijk dan op onze veel gestelde vragen pagina of neem gratis contact op via onze CHAT service door op de banner te toetsen onderaan deze pagina.

Mijn naam is Richard, specialist in zaken en steden reizen voor Barcelona.

Volg ons op Facebook en Twitter voor nog meer handige informatie tijdens het boeken en interessante reistips.

Volg ons op Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap