Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Oct 5, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Wanneer u besluit om naar Benidorm - Downtown op vakantie te gaan kunt u voor meerdere reis mogelijkheden kiezen. Indien u kiest om met het vliegtuig te gaan komt u waarschijnlijk aan op de luchthaven van Alicante LC] , gelegen op slechts 60 kilometer en 40 minuten rijden via de AP7 (tolweg) of een uur via de N332 (tolvrij) in noordelijke richting, van Benidorm - Downtown. Ook is er een directe busverbinding van Alsa . Kosten voor een enkele reis zijn bijna €9,50 en de reis duurt ongeveer 45 minuten. Andere mogelijkheid, op 150 km en anderhalf uur rijden via de AP7 (zuidelijke richting), is om te kiezen (wellicht vanwege de prijs van uw vlucht) voor de luchthaven van Valencia [VAL] . Uiteraard kunt u ook met de auto naar Benidorm - Downtown reizen.

Bijna het hele jaar door bieden vliegtuig maatschappijen als Transavia, Ryanair (zij vliegen in het hoogseizoen ook naar Murcia ) , en Vueling (ook alleen gedurende hoog seizoen) vanuit Nederland vanaf de luchthavens Amsterdam Schiphol [AMS], Rotterdam [RTM], Groningen [GRO] en zelfs Maastricht-Aachen [MST].

TopAutoverhuur biedt op alle bovengenoemde luchthavens huur auto´s aan. Huurt u een auto via ons 3 STAPPEN online boekings syteem dan bent u veelal het voordeligst uit. Het is ook zeker aan te raden om op een luchthaven te boeken. Daar is immers het grootste aanbod van huurauto´s en sluit u de beste autohuur deal. Buiten het hoogseizoen kunt u al een auto boeken voor minder dan €4 per dag!!! Onze website is gemakkelijk, overzichtelijk en in enkele ogenblikken vergelijkt u de prijzen van alle grotere auto verhuurders.

Via onze website bij STAP2 van uw online boeking kunt u bovendien filteren op leverancier. Wellicht maakt u liever gebruik van een bepaalde aanbieder of juist niet. Ook kunt u filteren, ook bij STAP2, op brandstof beleid. In Spanje geldt veelal een ¨flex fuel¨ beleid. Lees daar meer over op onze nieuws pagina. Door te klikken op deze filters, u vindt deze aan de linkerkant van de auto die u wilt huren, wordt een drop-down menu geopend waar u uw keuze kunt maken.

Enkele tips bij het reserveren van uw Tophuur auto:

1. Indien u gedetailleerde informatie wilt inzien over de huurvoorwaarden kunt u bij STAP2 klikken op ¨huurvoorwaarden¨ aan de rechterkant van de auto van uw keuze.

2. Bij STAP3 ziet u een overzicht van uw keuzes en kunt u extra´s bijboeken zoals kinderzitjes of een extra bestuurder. Deze extra´s worden op de coupon vermeld maar zitten niet inbegrepen bij de vermelde huurprijs die u op uw boeking ziet. Het bedrag voor deze extra´s dient u bij aankomst aan de verhuurbalie te betalen.

3. Na het kiezen van extra´s (indien nodig) is het zeer aan te raden om voor de afkoop van het eigen risico te kiezen van Allianz . Dit is online veel voordeliger dan bij de balie en u koopt hiermee het eigen risico af en bent u volledig gedekt (lees polis).

4. Laat u zich bij de balie NIET overhalen om allerlei onnodige extra´s te boeken.

Wellicht heeft u er nooit over nagedacht maar het is zeker de moeite waard om te overwegen. Een auto huren vanuit Nederland. U bent dan verzekerd van een zorgeloze vakantie, geen slijtage van uw eigen voertuig en alle assistentie bij onder andere pech. Kijkt u eens op onze website onder alle locaties in Nederland om prijzen te vergelijken. In dat geval is het ook aan te raden om voor een luchthaven als ophaal locatie te kiezen.

Mocht u ervoor kiezen om uw huurauto in Benidorm - Downtown te reserveren kies dan in de zoekmachine, om te zien waar de ophaal locaties zich bevinden, voor Benidorm . In het drop-down menu worden alle locaties getoond en kunt u een keuze maken.

Benidorm is een zeer veelzijdige vakantie bestemming voor het hele jaar. Het klimaat is er immers, zoals langs de gehele Middelandse zee kust, bijna altijd aangenaam. Het geldt als één van de meest gekozen bestemmingen, zowel in de zomer of als ¨overwinter¨ bestemming. De stranden en boulevards van Levante en Poniente zijn bijna eindeloos, en goed onderhouden. De boulevard is overladen met gezellige bars, restaurants en winkeltjes. Wat restaurants bestreft is er voor ieder wat wils. Zoekt u iets Nederlands? Ga dan eens naar ¨De Blauwe Walvis¨ , ¨Valkenburg¨ of ¨De Lantaarn¨. Meer suggesties vindt u op de volgende website, klik hier . Ook vindt u hierop het aanbod van Engelse restaurants maar ook bars en andere services.

Het oude centrum van Benidorm - Downtown is een must om te bezoeken. In de kleine straatjes zoals "Calle Mayor" (vroeger de "hoofdstraat"), ter hoogte van het uitkijkpunt aan de "Placa Casteller" tussen de boulevards van Levante en Poniente vindt u kleine tapa barretjes, winkeltjes met hand gemaakte artikelen en kleine marktjes. De winkels zijn eleke dag open al kunnen de openings tijden verschillen vanwege de Spaanse middag pauze (tussen 2 en 5 uur ´s middags). De meeste grootwinkel bedrijven houden hun deuren gedurende de hele dag open. Houdt er ook rekening mee, zeker de echte Spaanse restaurantjes, dat zij sluiten tussen ongeveer 5 en 7 uur ´s middags. Aan de andere kant hebben vele Spaanse ondernemers de tijden aangepast vanwege het toerisme.

In de avond uren biedt Benidorm - Downtown ook veel vertier . De bars en discotheken bieden allemaal hun programma met live muziek, van hard rock tot stijldansen, en zijn tot in de vroege uurtjes geopend. Zij maken allemaal hun programma´s bekend bij de entree met de aanvangstijden erbij.

In en om Benidorm - Downtown is ook gezorgd voor het vermaak op veelzijdig gebied. Of u nu een pretpark bezoekt, wilt duiken , een dagje met uw gehuurde TopAuto naar het dorpje Guadelest wilt rijden of heerlijk golfen op één van de prachtige golfbanen langs de Costa Blanca. Kijk voor banen en green fee´s bijvoorbeeld op de website van Campbell Lamont Golf .

Ook is het de moeite waard om een dagje met uw huur auto landinwaarts te rijden, om van het achterliggende berg gebied te genieten. Prachtige ritten langs Nispero (een zoete Spaanse vrucht uit de regio Marina Baixes) plantages. Guia Repsol , in het Engels, toont vele routes in de regio die u kunt maken. U komt dan uit bij bijvoorbeeld de watervallen van Fonts d´Algar in Callosa d´En Sarria dorpjes als Xirles. Probeerd u onderweg gewoon restaurantjes die u tegenkomt zonder te reserveren. U zult zien dat u wordt verrast met menu´s van rond de €12 met de wijn inbegrepen.

Fiestas (feesten) in Benidorm - Downtown. Benidorm - Downtown, eigenlijk Costa Blanca in het algemeen, heeft het grootste aantal feesten per jaar wereldwijd. Fallas, Mores y Cristianos, de jaarlijkse stads feesten en nog vele andere vaak religieus getinte feesten . Zij gaan altijd gepaard met veel muziek, verklede mensen, eten en vuurwerk. De feesten zijn een onvergetelijke ervaring!!

Omdat er in Benidorm - Downtown zoveel toeristen, met name Nederlandse en Engelse, ontvangt zijn er ook voorzieningen die daar op inspelen. Zoals gezegd, veel Nederlandse en Engelse horeca, maar wat dacht u ervan om de echte Nederlandse supermarkt Content te bezoeken. Heerlijk uw eigen Nederlandse producten, artikelen en tijdschriften en een zoute haring met zuur en uitjes liggen op u te wachten. Zelfs onze Nederlandse groothandel Makro is vertegenwoordigd in Benidorm - Downtown (vergeet niet uw Makro kaart mee te nemen). Buiten deze grote Nederlandse ondernemingen kunt uitgebreid boodschappen doen en shoppen bij Carrefour .

U kunt in Benidorm - Downtown, wanneer u daar langer verblijft, ook terecht bij Nederlandse dokters, klinieken of andere Nederlandse instanties die u overal bij kunnen assisteren. Het is namelijk zo dat u, volgens Europese wetgeving, tegenwoordig zelf kunt kiezen waar u uw medische hulp wilt ontvangen, zo ook tijdens uw verblijf in Benidorm - Downtown.

Nog een handige reistip: wellicht overdenkt u om uw vakantie in Benidorm - Downtown te beginnen om heerlijk te ontspannen om daarna met uw huurauto van Top Auto verhuur een mooie rit door Zuid Spanje te maken met plaatsen als Sevilla, Granada, Marbella om daarna uw auto in te leveren op het vleigveld van Malaga . Om te kiezen voor deze "One Way" auto huur, selecteerd u bij STAP1, onder het vak waar u uw locatie invoerd, het kleine vakje "op andere locatie inleveren" door te klikken. Houdt u er wel rekening mee dat er in de meeste gevallen extra wordt gerekend voor deze optie. U ziet, TopAuto biedt u alle opties om van uw vakantie een ontspannen vakantie te maken.

Ik ben Richard de auteur van dit artikel, reisadviseur bij TopAutoverhuur en gespecialiseerd in Benidorm - Downtown.

Heeft u nog vragen bezoekt u dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina, daar vindt u antwoord op bijna elke vraag.

Ook kunt u gebruik maken van onze live chat support, we zijn 24 uur per dag bereikbaar, indien nodig zowel tijdens als na het maken van uw reservering. Door op de CHAT banner onderaan deze pagina te klikken bereikt u mij gratis en direct.

Meer reis informatie en tips voor het boeken van een voordelige huur auto in Benidorm vindt u op onze Twitter pagina of onze Facebook pagina

TopAutoverhuur heeft nu een superhandige en bovendien gratis iPhone/iPad APP. Klik op download . Met deze app kunt u een reservering maken terwijl u op reis bent en u ziet precies waar zich onze locale ophaal punten bevinden ten opzichte van uw actuele positie.

Volg ons op Google+


Om de foto hieronder te vergroten, klik hier

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap