Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Oct 26, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopAutverhuur heeft meerdere verhuur locaties in en om Benidorm. Sommige van deze kunnen seizoenen gebonden zijn. Om al onze huidige locaties te zien, type simpelweg het woord ¨Benidorm¨ in het vak van de zoekmachine aan de linkerkant. Het toont u alle locaties die beschikbaar zijn.

Op de volgende adressen in of vlakbij Benidorm: Avenida de Europa en Avenida Ametlla Mar kunt u uw TopAuto huurauto ophalen wanneer u in Albir, Calpe of Altea verblijft.

Makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven El Altet bij Alicante ,tevens één van onze verhuurlocaties, op slechts 65 km en 40 minuten rijden via de AP7 in noordelijke richting.

In deze, Nederlands georiënteerde, mooie en schone badplaats vlakbij Benidorm ontbreekt het aan niets voor de Nederlandse vakantieganger. Uiteraard veel zon, een prachtig lang breed zand/kiezel strand met een mooie boulevard, waar u ´s avonds in de zomer maar zeker ook in herfts en winter, heerlijk kunt wandelen.

Albir , wat valt onder de gemeente Alfaz del Pi, voorziet in vele behoeftes voor Nederlanders die hier hun tweede huis hebben of op vakantie komen. Vele Nederlanders kochten al hun huis in La Nucia, Alfas del Pi en Albir.

De meest in het oog springende Nederlandse voorziening is de supermarkt Super Content bij de afslag Albir vanaf de N332. U kunt hier terecht voor een heerlijke Hollandse haring, krentebollen, schoonmaakproducten en nog meer typische Nederlandse producten. Er wordt dagelijks vers gelevert.

Buiten deze goed verzorgde supermarkt vindt u in Albir gezellige Nederlandse bars, een aanrader is La Bonbonniere op de Carrer l´Arabi, waar je nog voor €1 (!!!!) een glaasje bier kunt drinken, en Nederlandse restaurants maar ook de gezellige Spaanse sfeer is bewaard gebleven. In slechts 10 minuten bent u in Benidorm waar tevens onze dichtsbijzijnde auto verhuur locaties van TopAutoverhuur bevinden, zoals op de Avenida de Europa en Av. Ametlla Mar. Een huurauto bij TopAuto reserveert u makkelijk en snel online via ons 3 stappen boekings systeem.

In en om Albir is ook genoeg om te doen en te bezoeken. Altea, met zijn pittoreske dorps centrum bovenop de berg met zijn typische blauwe kerkje die u van veraf kunt zien, de haven en ook de gezellige boulevard, is een bezoekje waard. En een dagje Benidorm moet u ook zeker doen. Altijd gezellig en druk, een bruisend uitgaansleven, een oneindige boulevard en lange brede stranden.

Tip bij het reserveren van uw huur auto: boek online, bij STAP3, de extra verzekering van Allianz
om uw eigen risico af te dekken, dit is veel goedkoper dan bij aankomst aan de verhuur balie.

Mijn naam is Richard auteur van dit artikel, ik ben reis adviseur bij Top Auto verhuur.

Op zoek naar meer reis informatie en handige tips voor het boeken van een huurauto tegen de scherpste prijs vindt u op onze Twitter of Facebook pagina.

Wij hebben een gratis app die u hier kunt downloaden voor uw iPhone/iPad op de website van Top autoverhuur.
Met deze App vindt u snel en makkelijk alle TopAuto verhuur locaties bij u in de buurt en kunt u aanbiedingen vergelijken, uitgaande van uw positie. Deze App houdt bovendien uw boekings geschiedenis bij zodat u uw gegevens niet
meer opnieuw hoeft in te voeren.

Volg ons op Google+

Om onderstaande foto te vergroten klik hier

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap