Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Sep 21, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Kies voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu indien u zoekt via uw mobiele telefoon of tablet.

REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR

Als u naar Denia reist komt u waarschijnlijk aan via de luchthaven van Alicante of Valencia danwel met de veerboot van Balearia vanaf de Balearische eilanden, zoals Ibiza , Mallorca of Formentera. Indien u een huurauto heeft gereserveerd met ophalen in Denia houdt u er dan rekening mee dat ophaal locaties zijn gewijzigd.

Op het treinstation kon u voorheen terecht bij de meeste verhuur leveranciers. Sinds kort, met de bouw van het nieuwe maritieme terminal gebouw van Balearia zijn er een aantal verplaatst naar deze haven locatie. Nadeel van deze ophaal locatie is dat sommige leveranciers slechts een uur geopend zijn per dag. Het treinstation is dan ook GEEN afhaal locatie meer.

Wanneer u uw online zoek opdracht begint naar een huur auto op de website van TopAuto verhuur dan kan het zijn dat u bij STAP1 van het boekings proces " geen auto's beschikbaar " te zien krijgt op deze locatie. Dit omdat uw zoek opdracht waarschijnlijk buiten de openingstijden valt (bijv. ophalen alléén tussen 16:00 en 17:00 uur). In veel gevallen kunt u bij de betreffende leverancier ook tijdens normale openingstijden de auto ophalen op een andere locatie. Dit is dan vaak op slechts 5 a 10 minuten lopen van het terminal gebouw. Wij adviseren u in dit geval te kiezen voor " Alicante - Denia " als ophaal locatie, in het drop down menu.

Nadat u de gewenste huurauto heeft geselecteerd (let op: het laagste huur tarief is niet altijd de beste deal!! Let altijd goed op wat er wel en niet in de huurprijs is inbegrepen) is het ook mogelijk om bij STAP2 voor een bepaald benzine beleid te kiezen. Dit kunt u bij deze STAP filteren, evenals andere zaken als leverancier, aan de linkerkant van de pagina. Lees ook aandachtig de algemene huur voorwaarden door.

CLIENTES ESPAÑOLES
Usted ha encontrado la página web perfecta para encontrar la mejor oferta de un coche de alquiler. En nuestra página web puedes buscar fácil y rápido entre 24.000 destinos al mejor precio. Denia ha cambiado bastante los últimos años tal como pueblo y las circunstancias de recogida de coches de alquiler. Antes casi el único puesto de recogida era el estación de trenes: Denia - Denia La Generalidad Renfe pero ya no es. Todos han cambiado sitio al Puerto de Dénia La Estación Marítima de Balearia o en el alrededor del pueblo. Pero por el horario restringido de las oficinas y mostradores de alquiler de coches en el puerto (de 16:00 a 17:00 horas) no es siempre posible de recoger su coche en el port de Denia.

Os avisamos cuando empezáis a buscar en línea, en nuestra página web relacionada (sigue el enlace aquí abajo), insertar solo la palabra Denia en el buscador, luego como resultado el buscador te da la opción para elegir Denia Puerto o Denia, si eliges Denia siempre te da resultados y le enseña los coches disponibles. Si eliges por Denia Port, solo te enseña resultados al horario entre 16:00 y 17:00 hrs.

Sigue el siguiente ENLACE para seguir en Español

También es posible para llamar directamente con Richard ( 675 630 856 ) o le invitamos a usar el botón del CHAT abajo de esta página y le podemos atender personalmente.

VIDEO BRANDSTOFBELEID SPANJE

Klik HIER om onze informatieve animatie video te bekijken.

Bij STAP3 van het boekingsproces kunt u eventuele extra's selecteren als een Maxi Cosi, een extra bestuurder (indien u deze wilt toevoegen en niet standaard bij het door u gekozen tarief is inbegrepen) of een navigatie systeem. Bij STAP3 kunt u ook de extra verzekering van AXA afsluiten die u een aanvullende dekking geeft. Lees de voorwaarden door de link te volgen. Deze extra verzekering is online een stuk voordeliger dan wanneer u deze bij de verhuurbalie afsluit.

Na het ontvangen van uw bevestigings email dient u voor het ophalen van uw huur auto alle benodigde papieren uit te printen om deze te tonen bij de verhuur balie. Mocht u nog andere vragen hebben dan vindt u deze waarschijnlijk terug op onze VEEL GESTELDE VRAGEN pagina of bekijk onze video VERHUUR CHECKLIST.

Huurt u uw auto op de luchthaven van Alicante (een uur rijden, 104 km, via de tolweg AP7 in Noordelijke richting) of Valencia (een uur rijden, 115 kilometer via de tolweg AP7 in zuidelijke richting) reserveer uw auto dan op één van deze luchthavens. Na aankomst haalt u uw huurauto direct af bij de verhuur balie in de aankomst hal. Soms komt het voor dat u met een shuttle bus naar de verhuurder wordt gebracht. Dit wordt duidelijk aangegeven tijdens het online boekings proces.

TOERISTISCHE INFO

Denia is een voormalig vissersdorp en is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een veelzijdige stad waar voor iedereen iets te doen is. De lange brede zandstranden (gelegen langs de belangrijke noordelijke uitvalsweg Las Marinas) met zijn vele gerenommeerde restaurants, zoals sterren restaurant Quiqe Dacosta gezellige chirinquitos (kleine strand barretjes) zoals Punta Raset strekken zich uit van Denia tot aan het op 15 kilometer verder noordelijker gelegen Vergel.

Aan de zuidelijk kant vanaf de haven van Denia is het prachtige en iets mondainere Las Rotas gelegen. Een prachtige, uiteindelijk doodlopende rotskust met een wandel boulevard met tal van restaurants zoals Mena en El Pegoli en Tapa barretjes zoals Helios, allemaal aanraders. Overdag kunt u in één van de vele en prachtige baaitjes en kiezelstrandjes heerlijk zonnen, snorkelen en duiken. Bovendien ziet u daar de mooiste luxe villa´s direct gelegen aan de Middelandse Zee.

ONE WAY AUTOVERHUUR

Ook kunt u vanuit Denia een overtocht maken naar de Balearische eilanden. U komt dan aan in de haven van: Ibiza , Mallorca of Formentera. In de havens van deze eilanden kunt u uiteraard ook terecht voor TopAuto huurauto’s. Het veerbedrijf Balearia heeft een intensieve dienstregeling van en naar de eilanden met zowel een snelle als normale veerboot. Indien u uw vakantie wilt eindigen op één van deze eilanden dan kunt u uw auto ook daar inleveren. Vink daarvoor bij STAP1 het vakje "op andere locatie inleveren" aan. Vaak wordt daar een iets hoger huurtarief voor berekend.

De haven van Denia is feitelijk verdeeld in twee. De "oude" haven waar de visafslag (lonja) is gelegen en waar u veel kleinere zeil- en motorboten ziet, en het "nieuwe" gedeelte (La Marina) waar de grotere zeil- en motorjachten aangemeerd liggen. In het midden van het oude en nieuwe gedeelte, vlakbij de oude lonja, liggen de "mega" jachten die u van dichtbij kunt bewonderen. In de haven zelf is ook veel te beleven. Het aanbod van restaurants zoals Republic Denia en Charme, hippe bars zoals Buddha en lounge clubs zoals Zensa lijkt oneindig en de moeite waard om te bezoeken.

In de oude vissershaven vindt u tal van restaurants die bij de hotel en restaurant groep Raset Groep behoren evenals hun nieuwe discotheek Sounders, lounge bar La Marserena en Bar Restaurant Mr Fisher.

Wilt u meer toeristische info klik dan HIER en ontdek alles over Denia.

SOCIALE MEDIA EN APP

Volg ons op Twitter of Facebook pagina voor handige tips over auto verhuur en leuke reistips.

U kunt TopAutoverhuur ook volgen op Google+

Download onze handige iPhone / iPad App HIER zodat u altijd en overal prijzen en beschikbaarheid kunt opvragen. U kunt direct kunt boeken vanaf uw mobiele apparatuur. De App houdt ook uw boekings geschiedenis bij.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Wilt u direct contact opnemen met TopAutoverhuur bel dan naar Richard: 0031 20 893 22 67 of 0034 675 630 856 of klik direct op de CHAT banner onder aan deze pagina.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap