Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Jul 16, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Het vliegveld van Girona (Girona is de Catalaanse spelling, in het Spaans spreekt men van Gerona), Girona-Costa Brava (GRO) ligt ongeveer 12 kilometer buiten de stad Girona en is een goede uitvalbasis om een bezoek te brengen aan de Costa Brava.

Wilt u naast de stad Girona, de mooie omgeving van de Costa Brava bekijken, dan is autohuur bij Topautoverhuur de ideale manier om dit te doen. U kunt online een auto boeken op Girona - Airport of op het treinstation. Een auto huren in Girona gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig online bij Topautoverhuur.

Een huurauto online reserveren is de manier om de laagste prijzen te krijgen. Autoverhuur klanten zijn verzekerd van een breed scala aan modellen en typen auto's die in uitstekende staat verkeren, omdat we alleen te maken hebben met vooraanstaande autoverhuurbedrijven.

Vanaf deze website kunt u zelfs online een maxi cosi, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

One Way autoverhuur staat u toe om uw auto op te halen op Girona - Airport en af te leveren op een andere locatie in Spanje, of over de grens, waar toegestaan in een ander land.

Girona - Airport is een van de vele locaties in Spanje waar Topautoverhuur deze service levert, alsook in steden, treinstations, havens, vele hotels.

De stad Girona heeft veel te bieden. Naast de kathedraal de Santa Maria heeft Girona vele bruggen die het modernere Girona verbinden, over de rivier de Onyar, met de oude stad.
Aan de oostzijde van de oude stad ligt een lange stadsmuur, herbouwd in de 19e eeuw, die bewandeld kan worden.
In de Joodse wijk bevinden zich vele leuke straatjes en stijle trapjes. Ook bevind zich hier het stadsmuseum dat gewijd is aan de geschiedenis van de stad, Museu d'História de la Ciutat.

Andere bezienswaardigheden zijn de Arabische Baden uit de 12e eeuw, Banys Arabs, en het voormalige benedictijner klooster van Sant Pere de Galligants waar het Museu Arquelògic in zit.

Naast de populaire badplaatsen zoals Rosas, Platja d,Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes biedt de Costa Brava een verscheidenheid aan landschappen en culturele bezienswaardigheden.
Zoals Figueras, de geboorte plaats van Salvador Dali.
Hier bevind zich het Teatro Museo Dali. Het gebouw is al indrukwekkend op zich, een groot surrealistisch bouwwerk.

Andere werken van Dali zijn te vinden in PortLligat, waar Salvador Dali samen met zijn vrouw Gala heeft gewoond. Deze woning is nu te bezichtigen en zeer de moeite waard.

In Púbol staat het Casa Museo Castillo Gala Dali.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap