Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Jul 17, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Vliegveld San Pablo Sevilla (SVQ) ligt ongeveer 10 kilometer van de stad. De luchthaven ligt langs de snelweg A-4, die Sevilla met Cordoba en Madrid verbindt. Vervoer in de stad Sevilla is er genoeg. In het centrum is er een tramlijn en een metro. Ook is Sevilla goed te bekijken per fiets.

Om de omgeving te bekijken of wilt u richting de kust, dan is het aan te raden om een auto te huren.
Een auto huren op Seville - Airport geeft uw niet alleen de vrijheid om in uw eigen huurauto Andalusië te ontdekken maar ook flexibiliteit, vaak zonder extra kilometer heffing.

Een zoekopdracht bij Topautoverhuur Seville - Airport stelt u in staat om de prijzen van de top autoverhuurbedrijven te vergelijken in seconden, zo kunt u makkelijk de auto kiezen die bij uw wensen past, en dit alles op één website.

Voor een rondreis door Spanje biedt Topautoverhuur ook One Way autoverhuur, dit geeft u de mogelijkheid om uw auto op te halen op Seville - Airport en afleveren op een andere locatie in Spanje bijvoorbeeld luchthaven Reus, of waar toegestaan, over de grens in een ander land.

Vanaf deze website kunt u zelfs online een maxi cosi, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

Seville - Airport is een van de vele locaties in Spanje waar Topautoverhuur deze service levert, alsook op treinstations, in steden, havens en vele hotels.

Uitleg over het Spaanse Brandstofbeleid door Mevr. Tip vindt u, samen met andere nuttige tips, op het YouTube kanaal van Topautoverhuur.

Er is veel te zien in Sevilla. Een aanrader is het Koninklijk paleis Alcazar. Alcazar was het paleis van de Sultan van de Moren, later zijn de christelijke koningen van Spanje er gaan wonen. De koninklijke verblijven zijn ook te bezoeken. De islamitische architectuur van de Harem is geweldig om te zien. Zeker een aanrader zijn de mooie tuinen met fonteinen met palmbomen.

Tegenover het Alacazar ligt de indrukwekkende kathedraal van Sevilla. In de Moorse tijd was dit een Moskee.

Vlak bij Alcazar ligt de wijk Santa Cruz waar het straat beeld word gekenmerkt door gebouwen in de art deco stijl. De vele tegel tableaus met reclame uit het begin van de 20e eeuw vallen erg op.

Genieten van het mooie stad uitzicht is mogelijk vanaf de Metropol Parasol op het Plaza San Pedro.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap