Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Nov 10, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Indien u al bent aangekomen op de Canarische Eilanden, wellicht per taxi of transfer bus, en u heeft besloten om een auto te huren om het eiland te verkennen, dan is Tenerife - Playa Paraiso één van de Top Auto verhuur locaties waaruit je zou kunnen kiezen.

Om alle locaties die wij hebben te zien, type simpelweg "Canarische" in in de zoek machine en aan de linkerkant van deze pagina, in het drop down menu, worden alle locaties getoond. Wanneer u deze stappen volgt, wordt er bij STAP2 van het boekings proces een interactieve kaart getoond met blauwe iconen waar er beschikbaarheid is gebaseerd op uw zoek criteria.

OM NU UW RESERVERING TE MAKEN

Wanneer u een auto boekt is het mogelijk dat er "geen auto beschikbaar" en geen foto´s worden getoond bij STAP2 tijdens het online boekings proces. Wijzig dan alstublieft de datum en tijd voor uw ophalen en inleveren. Niet alle locaties blijven tot laat open. Bij luchthavens wel, en zij zijn normaal gesproken goedkoper door de ruime keus aan huur voertuigen.

Wanneer u uw huur auto boekt kunt u "brandstof beleid" selecteren. Bij STAP2. Wij adviseren u te kiezen voor het "vol/vol" optie. De leverancier zal een borg vasthouden van uw credit card voor de brandstof en zal deze weer vrijgeven wanneer u de auto vol terugbrengt.

Bij STAP3 van het online boekings proces kunt u er ook voor kiezen om het eigen risico af te kopen door het afsluiten van de extra verzekering van Allianz. Dit is waarschijnlijk uitgebreider en goedkoper dan wat u zult betalen bij de verhuur balie wanneer u aankomt.

Winter zon op de Canarische Eilanden

Tenerife
Eén van de grotere eilanden van deze eilanden groep met als belangrijkste luchthaven Reina Sofia is zeer populair bij Nederlanders die de Spaanse winterzon opzoeken. De luchthaven is makkelijk te bereiken via de snelweg TF-7 en gelegen op ongeveer 60 kilometer van de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife.

Wat u beslist moet bezoeken op Tenerife (de witte berg) en wijzend op de vulkaan Pico del Teide (tevens natuurpark), met ruim 3700 meter het hoogste punt van Spanje, aan de oostkust de Piramides van Güímar en voor de kinderen een dagje naar Aqualand Costa Adeje, gelegen langs de snelweg TF-1 bij Costa Adeje. In het voorjaar wordt carnaval uitgebreid gevierd met praalwagens, dansers en muzikanten.

De meest populaire badplaatsen zijn Playa de Las Americas en Costa Adeje.

Gran Canaria
Met hoofdstad Las Palmas en de bekende badplaatsen als Maspolomas en Playa del Inglés is Gran Canaria een zeer favoriet vakantie eiland in de winter. De luchthaven Las Palmas (ook Gando airport genaamd) verwerkt meer dan 10 miljoen passagiers per jaar.

Vanaf de luchthaven bereikt u in 20 minuten (32 km via de GC-1 in zuidelijke richting) Maspolomas en in 20 min (25 km via de GC-1en GC-3 in noordelijke richting) de hoofdstad Las Palmas.

Lanzarote
De luchthaven op Lanzarote is Arrecife Airport. Vanaf deze luchthaven bereikt u binnen 10 minuten de badplaats Puerto del Carmen via de LZ-40 en Playa Blanca in 30 minuten via de LZ-2. In beide badplaatsen is een mooie haven van waaruit u mooie boodtochten kunt maken langs de kust. Andere mooie stranden op het eiland zijn Playa Papagayo in het zuiden, maar ook Playa Famara is een aanrader. Het eiland is zeer bekend geworden door de kunstenaar Cécar Manrique.

Fuerteventura
De hoofdstad is Puerto del Rosario. De luchthaven El Matorral is op slechts 10 auto minuten gelegen vanaf de hoofstad en bereikt u via de FV-2. Plaatsen waar u zeker heen moet gaan zijn het vissersdorp El Cotillo, de witte stranden van Corralejo of een wandeling op de Pico de la Zarza.

La Palma
De luchthaven La Palma is gelegen ten zuiden van Santa Cruz de La Palma. La Plama is een wat kleiner eiland . Bezoek de geneeskrachtige warmwaterbronnen van Fuencaliente de la Palma of de leuke historische stad Los Llanos de Aridane.

Naar welk eiland u ook reist u en welk type auto u ook wilt huren, TopAutoverhuur biedt de service van gemakkelijk, snel en veilig boeken. Heeft u nog vragen? Ga dan alstublieft naar onze veel gestelde vragen pagina of uw vraag beantwoord wordt. Zo niet, klikt u dan onderaan de pagina op de CHAT banner en u wordt direct en gratis met mij verbonden. Onze online chat support is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Mijn naam is Richard van Daal , auteur van deze reisinformatie en ben reis adviseur bij Top Auto Verhuur, gespecialiseerd in de Canarische eilanden,Spanje.

Andere nuttige reis informatie en tips voor het reserveren van een huur auto met de beste deal vindt u op onze Twitter of Facebook pagina.

Onze gratis App voor uw iPhone/iPad kunt u downloaden op de website van Top autoverhuur of klik hier. Op onze App ziet u in één oogopslag alle verhuur locaties op de Canarische eilanden uitgaande van waar u zich bevindt. U kunt uw auto boeken als u onderweg bent, bovendien houdt de App ook uw boekings historie bij.

Volg ons op Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap