Car Hire Destinations in Switzerland

Auto verhuurlocatie in Switzerland


Sep 4, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Switzerland

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
De Internationale Luchthaven Genève Cointrin of Cointrin International Airport (GVA) ligt zo'n 5 kilometer buiten het stadscentrum van Genève en op de grens met Frankrijk. Het vliegveld heeft een Zwitsers deel en een Frans deel en is vanuit beide landen te bereiken.

Zwitserland valt buiten de eurozone, het betaalmiddel is de Zwitserse frank.

Boek nu uw auto online bij Topautoverhuur voor uw zomervakantie of wintersport in Zwitserland.

Met een zoek opdracht bij Topautoverhuur.com in Geneva - Airport zullen alle grote en lokale auto-leveranciers vergeleken worden, in seconden, allemaal op één website.

Wilt u een auto huren in het Franse gedeelte van Genève klik dan Hier.

Tijdens het online boeken heeft u de mogelijkheid om extra bestuurders, skirek, GPS (navigatiesysteem) of kinderzitje te reserveren. En u kunt zelfs een extra verzekering nemen van Allianz om schade aan banden, glas en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Gaat u met de wintersport kijk dan bij STAP 2 van het online boekings-proces voor de voorwaarden omtrent de winterbanden en sneeuwkettingen. Bij STAP 3 kunt u aangeven of u sneeuwkettingen, skirek en of GPS wenst. Het is aan te raden deze van tevoren te reserveren.

Er is geen algemene wettelijke verplichting voor het gebruik van winterbanden in Zwitserland, maar het is wel sterk aanbevolen. U bent in overtreding als u het verkeer hindert op een weg met sneeuw of ijs als u zelf zomerbanden hebt. Ook bent u dan deels aansprakelijk voor betrokkenheid bij een ongeval onder winterse omstandigheden.

Sneeuwkettingen in Zwitserland zijn verplicht als de toestand van de weg dat noodzakelijk maakt. Dat wordt aangegeven met een verkeersbord. De maximumsnelheid met sneeuwkettingen is 50 km/h.

Download onze Gratis iPhone/iPad APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap