Car Hire Destinations in Switzerland

Auto verhuurlocatie in Switzerland


Aug 16, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Switzerland

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Boek nu uw auto online bij Topautoverhuur voor uw zomervakantie of wintersport in Zwitserland. Met een zoek opdracht bij Topautoverhuur.com zullen alle grote en lokale auto-leveranciers vergeleken worden, in seconden, allemaal op één website.

Zwitserland is een populaire bestemming voor de wintersport liefhebber. Er zijn talloze mogelijkheden voor skiërs, snowboarders, langlaufers en er is een gezellige après ski.
Ook in het zomerseizoen heeft Zwitserland veel te bieden. In het mooie berglandschap van de Zwitserse Alpen vindt u gletsjers en eeuwige sneeuw. De Schitterende bergen worden afgewisseld met mooie meren en pittoreske dorpjes.

Zwitserland is goed te bereiken met het vliegtuig. U kunt onder andere rechtstreeks vliegen op Genève, Zurich of Bern. Vanuit Genève bent u relatief snel in de Franse Alpen. Le Massif des Aravis is een ski gebied in de noordelijke alpen, tussen het meer van Annecy en de Mont Blanc bij Chamonix. Ook vlak bij Genève ligt Les Monts Jura, een wintersportgebied in het Juragebergte.
Bij Zürich en Bern zijn in de omgeving een paar locale en kleine skigebieden te vinden. Zoals het skigebied Flumserberg.

Topautoverhuur.com biedt niet alleen online autoverhuur in Zurich Gartenhofstrasse maar door heel Zwitserland. Topautoverhuur heeft onder andere autoverhuur locaties op luchthavens, treinstations, steden en hotels.

Topautoverhuur biedt een ruime keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, busjes en 4x4's. Zo kunnen wij bijna aan elke behoefte, voor zomerseizoen of winterseizoen, voldoen.

Vanaf deze website kunt u online kinderzitjes, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

Bij STAP 2 van het online boekings-proces kunt u de voorwaarden zien omtrent de winterbanden en sneeuwkettingen. Bij STAP 3 kunt u aangeven of u sneeuwkettingen, skirek en of GPS wenst. Het is aan te raden deze van tevoren te reserveren.

Er is geen algemene wettelijke verplichting voor het gebruik van winterbanden in Zwitserland, maar het is wel sterk aanbevolen. U bent in overtreding als u het verkeer hindert op een weg met sneeuw of ijs als u zelf zomerbanden hebt. Ook bent u dan deels aansprakelijk voor betrokkenheid bij een ongeval onder winterse omstandigheden.

Sneeuwkettingen in Zwitserland zijn verplicht als de toestand van de weg dat noodzakelijk maakt. Dat wordt aangegeven met een verkeersbord. De maximumsnelheid met sneeuwkettingen is 50 km/h.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap