Car Hire Destinations in Thailand

Auto verhuurlocatie in Thailand


Aug 18, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Thailand

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR op de luchthaven van Koh Samui

Doordat wij wereldwijd zaken doen met alle grote auto verhuurders kunnen wij vaak scherpere huur tarieven bieden dan de verhuurders zelf. Zo huurt u vertrouwd en goedkoop via Top Auto verhuur. Vaak zonder kilometer heffing.

Bij Top Auto verhuur kunt u éénvoudig en voordelig online uw huur auto reserveren, ruim van te voren is het advies want er is veel vraag naar huur voertuigen op de luchthaven van Koh Samui. Als u uw zoekopdracht begint naar een huurauto in Koh Samui, type dan bij STAP1 simpelweg KOH SAMUI in in de zoekmachine en het drop down menu toont u de aanwezige ophaal locaties in het hele land. Kies voor Koh Samui - Airport, selecteer de datum en tijd van ophalen en inleveren en wij zoeken voor u in enkele seconden de beste huur auto deals.

Selecteer bij STAP2 de gewenste huur auto, lees goed de algemene huur voorwaarden (deze kunnen per auto en leverancier verschillen) en kijk wat er wel en niet is inbegrepen en klik dan op VERDER.

Bij STAP3 vult u uw gegevens in en kunt u eventuele EXTRA'S toevoegen zoals een kinder zitje, Maxi Cosi en eventueel een extra bestuurder. Als u de extra bestuurder niet kunt selecteren als extra, dan staat waarschijnlijk in de huur voorwaaden vermeld dat u deze bij de verhuur balie op uw bestemming kunt toevoegen. Alle extra's staan, wanneer u bevestigd heeft wel vermeld maar zijn NIET bij de totaal prijs inbegrepen. U betaald deze extra's bij de verhuurbalie bij aankomst.

Als laatste kunt u bij STAP3 een extra verzekering bij onze verzekerings partner AXA afsluiten. Lees de voorwaarden om te kijken wat de dekking is. LET OP: Als u de extra verzekering van AXA heeft afgesloten moet u evengoed een borg laten inhouden op uw Credit Card, de hoogte van de borg staat meestal in de huurvoorwaarden vermeld en uiteraard ook in uw bevestigings email.

Lees ons nieuws artikel HOE AUTOVERHUUR WERKT zodat u exact op de hoogte bent van alle details.

Indien u na uw reservering wijzigingen wilt aanbrengen of eventueel wilt annuleren, let dan op dat u eerst uw boeking heeft bevestigd !!!

TOERIST INFO

Koh Samui is een prachtig eiland om te ontdekken met uw huur voertuig. U vindt er prachtige natuur, idyllische stranden en baaitjes en in het binnenland kunt u olifant tochten maken.

Het kan zijn dat u voor de eerste keer Koh Samui of Thailand bezoekt en zich zorgen maakt om de veiligheid op de autowegen. In Thailand wordt aan de rechterkant van de weg gereden, net als in het Verenigd Konigrijk, Australië en India. Het belangrijkste verschil waar u rekening mee moet houden wanneer u in Thailand rijdt is het grote aantal brommers en motoren. Zij rijden vaak in tegengestelde richting met soms wel 4 personen op één motor. Er zijn heel weinig voetgangers.

De hoofdwegen zijn over het algemeen goed en het verkeer rijdt meestal vloeiend.

LET OP: Er zijn weinig 24-uurs benzine stations in Koh Samui zijn. Zorg dat u niet met lege tank komt te staan, benzine stations sluiten om 20.00 uur.

Als u ook van plan bent om Bangkok te gaan bezoeken en u heeft een huur auto nodig klik dan HIER om te zien waar wij ophaal locaties hebben.

SOCIALE MEDIA EN APP

Mocht u vragen hebben bezoek dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina.

U kunt mij direct en gratis bereiken door onderaan deze pagina op de CHAT banner te klikken.

U vindt meer nuttige reis informatie en huurtips op onze Twitter of Facebook pagina.

De auteur van dit artikel is Richard van Daal.

Volg ons op Google+.

Download onze gratis iPhone / iPad APP om onderweg éénvoudig en snel uw huur auto te boeken en de dichtsbijzijnde verhuur locaties te vinden ten opzichte van waar u zich bevindt. Deze App houdt ook uw boekings geschiedenis bij.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap