Car Hire Destinations in Thailand

Auto verhuurlocatie in Thailand


Aug 18, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Thailand

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Bij TopAutoverhuur kunt u een prijs opgave verkrijgen door de naam in te typen van uw gewenste locatie in het vakje aan de linker kant van deze pagina of door simpelweg Krabi - Airport in de zoek machine in te typen om alle beschikbare auto verhuur locaties van TopAutoverhuur te zien te krijgen.

Om een online boeking te maken om uw auto te huren moet u een geldige credit card hebben op naam van de bestuurder. In sommige gevallen is het mogelijk om de credit card te gebruiken van iemand die met u meereist.
Deze persoon moet wel aanwezig zijn bij het ophalen van het voertuig.

Contante betalingen worden normaal gesproken niet geaccepteerd wanneer u, bij aankomst, uw huur auto ophaalt.

Om snel een checklist, van documenten die u dient mee te nemen, te verkrijgen, klik hier

Onze website heeft 3 éénvoudige stappen om uw online boeking te maken. STAP1, u vult uw gewenste afhaal locatie in, dag en tijd. Bij STAP2 zult u alle beschikbare auto's zien gebaseerd op de door uw ingegeven zoek criteria bij STAP1.

STAP2 toont u alle beschikbare auto types zoals minibus, SUV, cabriolet en kleine zuinige auto's. Hier kunt u ook kiezen tussen hand- of automatisch geschakeld en in sommige gevallen voor benzine of diesel.

Bij STAP3 vult u uw vlucht en betaal gegevens in en kunt u extra's toevoegen aan uw reservering zoals baby zitjes, GPS of extra bestuurders.

Het kan zijn dat u voor de eerste keer Krabi - Airport of Thailand bezoekt en zich zorgen maakt om de veiligheid op de autowegen.

Een belangrijk aspect om over na te denken is, aan welke kant van de weg rijden zij? Zij rijden aan de linkerkant, hetzelfde als in het Verenigd Konigrijk, Australië en India.

Het belangrijkste verschil waar u rekening mee moet houden als u in Thailand gaat rijden is het grote aantal motoren. Zij hebben de neiging om in tegengestelde richting te rijden en soms met 4 personen op één motor. Er zijn heel weinig voetgangers.

Maar de hoofdwegen zijn goed en het verkeer rijdt meestal vloeiend.

LET OP dat er slechts weinig 24-uurs benzine stations in Krabi - Airport zijn. Zorg dat u niet met lege tank komt te staan, benzine stations sluiten om 20.00 uur.

Als u van plan bent om Bangkok te bezoeken, wij hebben een grote lijst van locaties rondom de stad.

Mijn naam is Richard en ik ben reis adviseur bij Top Auto verhuur gespecialiseerd in Krabi - Airport.
Mocht u vragen hebben bezoek dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina, om de meest gestelde vragen te bekijken.

U kunt mij direct en gratis bereiken door onderaan deze pagina op de CHAT banner te klikken.

U vindt ook nuttige reis informatie en tips voor het boeken van een voordelige huur auto in Krabi - Airport op onze Twitter pagina of onze Facebook pagina

De auteur van dit artikel is Richard van Daal


Volg ons op Google+.

Als u niet bekend bent met de ligging van Krabi - Airport, download dan onze gratis iPhone / iPad APP en vindt exact waar zich onze dichts bijzijnde verhuur kantoren bevinden.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap