Answered on: November 23, 2020

Client

Ik zou graag willen weten of wij een auto kunnen huren op de luchthaven van Larnaca zonder een credit kaart?

Agent

Het is niet mogelijk om zonder credit kaart een auto te huren. U heeft deze nodig om bij het ophalen de borg in te laten houden. Heeft u een debit kaart met Visa of Mastercard logo met dikgedrukte letters?

Client

Ja, ik heb een Mastercard debit kaart

Agent

OK. Sommige leveranciers accepteren Debet Kaarten. De kaart moet wel een MasterCard- of VISA-logo en uw naam in reliëf op de voorkant hebben. Het mag geen prepaidkaart of bank pas zijn. Er zijn twee manieren om te zien welke verhuurder debet kaarten accepteert (1). Naast elke auto foto is een link met de titel BELANGRIJKE INFORMATIE, klik op deze link om de voorwaarden te bekijken. Probeer een aantal verschillende verhuurders, want ze kunnen variëren. CONTANT GELD wordt niet geaccepteerd: (2). Op de pagina met zoekresultaten (waar foto’s van beschikbare auto's worden weergegeven), aan de linkerkant van de pagina, onderaan, ziet u mogelijk een selectie vakje om verhuurders uit te filteren die geen debet kaart accepteren:

Agent

Scroll op de resultate pagina naar beneden en zoek deze filter:- Agent uploaded: [link] Type: image/png Size: 95974

Client

Ik heb de filter gebruikt op jullie site maar die brengt me alleen naar Europacar en op de officiele site zag ik dat ze die juist niet accepteren.

Agent

De informatie op deze webiste is 100% accuraat. 1 Moment, ik kijk even voor u. Drive Cyprus, Europcar, Firefly en Hertz accepteren allemaal een debit kaart.

Client

Maar dan kunnen zij toch geen borg inhouden als het een debetcard is, of wel dan?

Agent

U moet er uiteraard wel zorgen dat er voldoende geld op de kaart staat.

Client

OK, duidelijk. Is het beter om het online al te boeken of liever persoonlijk daarheen gaan?

Agent

U kunt bij ons alleen online boeken. Dat geeft ook deze tarieven met korting. Een auto huren bij aankomst op het vliegveld is zeker duurder.