Answered on: September 26, 2018

Client

Mijn familie wil graag vanaf Maastricht een middenklasser 5 deurs met airco huren vanaf 2 oktober tot en met 9 oktober en de auto inleveren op Zurich luchthaven. Is dat mogelijk?

Agent

Gebruik alstublieft de website, u kunt hier een offerte aanvragen en reserveren. Aan de bovenkant bij STAP2 (boven de afzonderlijke autofoto's) is een van links naar rechts scrollend autotype filter, waar u de resultaten kunt filteren met de auto grootte, bijvoorbeeld 7,8 of 9 zitplaatsen of cabrio's waar deze beschikbaar zijn. Een creditcard is vereist.

Agent

Als u een auto wilt inleveren in een ander land of andere stad tik dan de box ¨OP EEN ANDERE LOCATIE INLEVEREN¨ aan. Als er auto´s worden getoond is grens overschreiding mogelijk. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. U kunt dat hier zien:-

Agent

Om de voorwaarden van ¨ GRENSOVERSCHREIDING ¨ te bekijken klikt u op de link "HUURVOORWAARDEN" bij STAP2 van ons 3-stappen online boekingsproces, naast de foto van de auto van uw keuze. Er wordt dan een extra kleiner venster geopend met de voorwaarden die betrekking hebben op die bepaalde auto / leverancier. Kijk onder ¨REISBEPERKINGEN¨. Probeer een paar verschillende leveranciers aangezien elke leverancier / voertuigtype andere grens overschreidende bepalingen kan hebben.