Answered on: November 20, 2019

Client

Kan ik bij Topautoverhuur ook een auto boeken in de Verenigde Staten? Op de luchthaven van Salt lake City om precies te zijn. Ik zoek een voordelige auto voor 2 weken.

Agent

Jazeker, Topautoverhuur biedt auto verhuur aan over de hele wereld, in alle grote steden, luchthavens, trein stations en havens. Grootste verschil met anderen is dat dit bedrijf door Nederlanders wordt geleid en met persoonlijke online service in het NEDERLANDS.

Agent

Om een auto te boeken in de States hoeft u niets anders te doen dan gewoon uw zoek criteria in te voeren in de zoek machine, tesamen met ophaal en terugbreng data en tijden en u klikt op ZOEKEN. Als er auto's beschikbaar zijn worden deze getoond. Vanaf daar kunt u uw auto kiezen en eventuele extra's toevoegen.

Client

Ik ben alleen huiverig mijn Credit Card gegevens online te delen...

Agent

Ik kan uw huiverigheid natuurlijk moeilijk wegnemen maar wij doen vele transacties per dag, het is 100% veilig. U kunt ook met iDeal betalen mocht u dat veiliger vinden.

Client

Is er prijsverschil met vooraf reserveren t.o.v. een auto huren bij aankomst?

Agent

Ja, een zeer groot verschil. Vooraf online boeken scheelt u tientallen, soms honderden Euro's. Als u éénmaal op de luchthaven bent weten ze dat u een auto MOET hebben en vragen ze de zogenoemde "Hoofdprijs".

Client

Ik ben Nederlander hé, prijsbewust!!

Agent

Haha. Ja zo zijn we inderdaad. In de prijzen zijn reeds kortingen verrekend. Bij ons vindt u over het algemeen de scherpste tarieven omdat we in grote volumes verhuren.

Client

Waar haal ik precies de huurauto op als ik aankom in Salt Lake City?

Agent

Waar de verhuurbalie is en waar u de auto op moet halen staat op de voucher exact vermeld. U ontvangt de voucher binnen enkele minuten nadat u de boeking heeft afgerond en betaald per email. Print de voucher uit als u dat prettiger vindt maar u mag het ook op uw mobiele telefoon tonen (zorg wel dat u internet verbinding heeft).

Client

OK, nou dat klinkt allemaal goed verzorgt en super dat het allemaal in het Nederlands kan. Ik heb de boeking inmiddels gedaan, bedankt.