Answered on: September 27, 2019

Client

Ik wil voor aankomende donderdag een auto huren, onbeperkt km afstand en de goedkoopste. Mijn adres is Kanaalstraat in Amsterdam. Wordt de auto bij mijn thuis geleverd?

Agent

Nee, u moet de huur auto zelf ophalen!

Client

De verhuur ophaal locatie is de Overtoom?

Agent

Onder andere Overtoom maar ook in andere delen van Amsterdam. U kunt zoeken naar de dichtsbijzijnde ophaal locatie ten opzichte van uw adres, als volgt:-

Agent

Tijdens het boekingsproces nadat u uw zoekcriteria heeft ingevoerd, ziet u foto's van auto’s (resultaten). Aan de rechterbovenkant bevindt zich een drop down filter, kies 'SORTEREN OP AFSTAND’. Dit zal de beschikbare auto's rangschikken gebaseerd op de dichtstbijzijnde, met een klein landkaartje. De opgegeven afstand boven het landkaartje is de afstand van de ingevoerde gewenste locatie tot de locatie van de dichtstbijzijnde verhuurder. Klik op het kleine landkaartje om het te vergroten en het exacte adres / locatie wordt getoond.

Agent

Ik zie dat u op de correcte manier de zoekopdracht heeft gedaan, inderdaad De Overtoom is dichtsbijzijnde ophaal locatie, vanaf uw adres Kanaalstraat is het 5 minuten lopen, 500 mtr.