Car Hire Destinations in France

Auto verhuurlocatie in France


May 6, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in France

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Bent u onderweg en wilt u via uw mobiel of tablet snel, veilig en voordelig een huurauto boeken kies dan voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu

Boek nu uw (sport) auto online bij Topautoverhuur voor uw vakantie / wintersport of business trip in Geneva - Airport Frankrijk.

Met een zoekopdracht bij Topautoverhuur.com in Geneva - Airport zullen alle grote en lokale autoverhuur leveranciers supersnel en realtime vergeleken worden.

Frankrijk in het algemeen is een populaire vakantiebestemming door de grote variatie aan bestemmingen en mogelijkheden die Frankrijk te bieden heeft.

Frankrijk heeft vele regio's met elk met zijn eigen charme. Niet alleen de hoofdstad Parijs, regio Île-de-France, is een zeer geliefde toeristische bestemming. Ook de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, met hoofdstad Marseille, aan de Middellandse zee is erg geliefd.

In Normandië vindt u het getijde eiland Mont Saint- Michel. In regio Haute Normandië kunt u de witte kliffen van Étretat bewonderen.

In Bretagne kunt u Vitré, St. Malo of het middeleeuws stadje Dinan bezoeken. Breng een bezoek aan Carnac en bekijk de megalieten en de menhirs.

Regio Rhône - Alpes is een fantastisch wintersportgebied. Rhône-Alpes wordt gevormd door het Centraal Massief en het oosten door de Alpen en het Jura gebergte. In de Alpen op de grens met Italië ligt de Mont Blanc.

Breng een bezoek aan de Franse steden zoals Bordeaux, Lyon, Biarritz, Avignon, Cannes of Nice.

Bezoek het vorstendom Monaco. Deze uiterst kleine zelfstandige staat grenst aan Frankrijk en de Middellandse Zee.

Frankrijk is goed te bereiken met het vliegtuig. Verspreid over Frankrijk zijn er vele vliegvelden.
Topautoverhuur biedt niet alleen autoverhuur op de vele vliegvelden in Frankrijk maar ook op (TGV) treinstations, havens, hotels en stadscentra.

Topautoverhuur biedt in Geneva - Airport een ruime keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe (sport) auto’s, busjes en 4x4's. Zo kunnen wij bijna aan iedere behoefte, voor zomerseizoen of winterseizoen, voldoen.

Reist u met het hele gezin en/of heeft u veel bagage, denk dan eens aan grensoverschrijdende auto huur. Om te kijken welke voorwaarden hieraan verbonden zijn klik op “tariefdetails” bij STAP2 van uw online reservering.

Tijdens het online boeken heeft u ook de mogelijkheid om extra bestuurders, baby-booster, GPS (navigatiesysteem) te reserveren.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Zo kunt u zonder zorgen op weg met uw huur auto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw credit card via ons veilige betalings systeem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen credit card of met die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt u voldoende ruimte heeft op uw credit card om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen / verhogen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, locaties en onze aanbiedingen

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap