Answered on: August 16, 2019

Client

Ik ben op zoek naar een voordelige huur auto voor vanmiddag (vrijdag) tussen 16:00 en 22:00 uur. Hebben jullie auto's beschikbaar?

Agent

Waar wilt u huren? Welke stad?

Client

Ik woon in Bedum (Groningen).

Agent

Om beschikbare huur voertuigen te zien, handel als volgt: Toets alleen "Groningen" in in de zoekmachine en kies GRONINGEN, kies vandaag (minimum een uur vanaf het huidige tijdstip) als ophaaldatum en morgenochtend terugbrengen.

Agent

Als uw zoekopdracht geen beschikbare auto's oplevert, is het mogelijk dat de plaats van terugbrengen gesloten is op die tijd of datum welke u heeft ingevoerd. Pas daarom uw retourdatum aan op een datum waarop het kantoor geopend is. Dit stelt u in staat om door te gaan en uw reservering te maken, omdat onze website u niet toelaat om een datum / tijd in te voeren als de locatie is gesloten, bijvoorbeeld een zondag. U kunt het voertuig op elk gewenst moment nog steeds terugbrengen door gebruik te maken van de Key Drop Box-service. Dus bijvoorbeeld, als u een auto wilt huren op vrijdag die u om 10:00 ophaalt en terugbrengt op zondag om 15:00 maar op onze website worden geen beschikbare auto's weergegeven, pas dan uw retourdatum aan op maandag 10:00. Normaal gesproken heeft dit geen invloed op de prijs. U kunt dan doorgaan en uw reservering te maken, maar u kunt de auto op ieder tijdstip zondag terugbrengen me t behulp van de Key Drop Box-service. Indien mogelijk, is het het beste om een laptop / pc te gebruiken, in plaats van mobiel apparaat, om uw zoekopdracht te doen.

Agent

Kies inlevertijd vóór 12 uur zaterdag (alle locaties sluiten rond het middaguur).

Client

OK, ik zie nu beschikbare huurauto's en ik heb een keuze gemaakt. Vriendelijk bedankt.