Car Hire Destinations in Greece

Auto verhuurlocatie in Greece


Aug 7, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Greece

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Online een top auto huren in Corfu - New Port gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.

Griekenland is al jaren een populaire vakantie bestemming. Niet alleen het Griekse vaste land en de hoofdstad Athene zijn erg mooi, Griekenland kent ook prachtige eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen unieke charme. Eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos, Kos, Corfu, Lebos, Samos, Naxos, Paros.

U kunt uw vakantie op één van deze mooie eilanden zonder zorgen beginnen door uw huurauto in Nederland al online te boeken bij Topautoverhuur.

Weet u nog niet welke eilanden u gaat bezoeken tijdens het eilandhoppen dan kunt u altijd ter plaatste, met de Topautoverhuur iPhone app, online een auto boeken bij Topautoverhuur.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

Een huurauto reserveren is de manier om de beste prijzen te krijgen. Wilt u een zuinige kleine of grote huurauto, een busje of 4x4. Bij Topautoverhuur zit u altijd goed.

Vanaf deze website kunt u zelfs online kinderzitjes, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

Naast cultuur, zon, zee en strand is Corfu ook een groen eiland. Corfu heeft veel te bieden aan flora en fauna. In de lente bloeien er meer dan 400 soorten wilde planten en bloemen. Corfu is een eiland voor diverse soorten toerisme. Het eiland heeft vele strandjes en baaitjes die ideaal zijn om te snorkelen. De cultuur liefhebber kan een bezoek brengen aan The Tempel van Saint George of de verblijven van keizerin Sisi bezoeken, Achilleion en Mon Repos vlakbij de hoofdstad Kerkyra.
Op Corfu is veel te zien en te doen en het is aan te raden om met een huurauto rond te trekken door de prachtige natuur, naar de fantastische stranden, en de schilderachtige dorpjes.

U kunt online een auto boeken bij Topautoverhuur op de luchthaven Ioannis Kapodistrias International Airport wat meestal Corfu Airport of Kerkyra Airport wordt genoemd. Corfu’s internationale vliegveld ligt ongeveer 3 km ten zuiden van het centrum van Corfu-stad. Naast het vliegveld heeft Topautoverhuur meerdere afhaal- en aflever locaties op Corfu zoals in hotels of in de haven van Corfu.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap