Answered on: December 5, 2019

Client

Verhuurt u op Schiphol ook een auto waar 7 personen in kunnen zonder eigen risico en zonder een verplichte aanbetaling. Aankomst op 6 januari 23.30 uur t/m 9 januari 16.30.

Agent

Ik heb even snel voor u gekeken en 7 persoons mini bus is beschikbaar! Wat betreft betaling: U dient de instructies te volgen die de website aangeeft. U dient waarschijnlijk op zijn minst een aanbetaling te doen.

Client

Oh, fantastisch. Ik zal de betalings instructies opvolgen. Wat zijn de kosten?

Agent

Gebruik de van links naar rechts scrollende autofilter aan de bovenkant van de pagina en klik op 7 persoons minibus. De website toont u nu alleen resultaten van deze categorie met de totale huurprijs aan de rechterkant.

Client

Heb ik gedaan en zie inderdaad de huur tarieven. Deze hebben wel allemaal een hoog eigen risico?

Agent

Ja, dat klopt. Grotere of exclusievere voertuigen hebben meestal een hoger eigen risico. Dit eigen risico kunt u 100% afdekken (eigen risico €0,-) met de extra verzekering van AXA die u wordt aangeboden net voordat u betaald. Meer informatie:-

Agent

Verminder uw aansprakelijkheid van € 3.000,00 tot € 0.00. De meeste autoverhuurbedrijven hebben een eigen risico tussen de € 300-1500. Sommigen zelfs zo hoog als €3000. Als de auto bijvoorbeeld beschadigd of gestolen is zou u het eigen risico bedrag moeten betalen. Met de AXA Damage Refund Insurance zou dit uw vereiste eigen risico afdekken. U kunt de hoogte van het eigen risico van elke leverancier controleren door op de link "HUURVOORWAARDEN" naast de foto van iedere auto te klikken. Elke auto leverancier kan een ander eigen risico hebben, dus probeer een paar verschillende links. Met de AXA Damage Refund Insurance heb je GEEN extra verzekering bij de balie nodig. Als er sprake is van schade aan de auto of als hij wordt gestolen, zal de autoverhuurder het eigen risico inhouden om de kosten te dekken, deze kunt u volledig terugvorderen met de schadevergoedingverzekering. Gedekt zijn: Beschadiging en diefstal van banden, ramen, spiegels, wielen en dak, onderstel en verkeerd tanken, administratiekosten, sleutel verlies en persoonlijke bezittingen. Deze polis wordt onderschreven door INTER PARTNER ASSISTANCE SA, lid van de AXA Assistance Group, Avenue Louise 166, 1050 Brussel, België. Deze verzekering is de meest uitgebreide en waarschijnlijk meest voordelige dan elke verzekering die u wordt aangeboden bij de verhuurbalie. Een kopie van de volledige polis kan hier worden bekeken: - Nederlands [link]