Car Hire Destinations in Greece

Auto verhuurlocatie in Greece


Aug 5, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Greece

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR op de luchthaven van Thessaloniki

Online een top auto huren in Thessaloniki - Airport gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.
Om uw zoekopdracht te beginnen op de website van Topautoverhuur vult u in de zoekmachine bij STAP1 de naam van de stad of het land in waar u heen reist, bijvoorbeeld " Griekenland ", het drop down menu toont u vervolgens alle mogelijke ophaal locaties in Griekenland, inclusief de luchthaven. Vervolgens selecteerd u de ophaal datum en tijd en retour datum en tijd.

Bij STAP2 zoekt u de huurauto uit die aan uw wensen voldoet. Zorg er bij het uitkiezen van de auto voor dat u goed naar de algemene voorwaarden kijkt en wat er wel en niet bij de huur standaard is inbegrepen. Het kan zijn dat een iets duurdere auto uiteindelijk voordeliger uitvalt.

Na het selecteren van de gewenste huur auto kunt u bij STAP3 nog EXTRA'S selecteren zoals een navigatie systeem, een kinderzitje of een maxi cosi en eventueel een extra bestuurder. Wanneer het niet mogelijk is om een extra bestuurder toe te voegen, dan kunt u dat alsnog bij de verhuurbalie bij aankomst regelen. De prijs voor deze EXTRA'S worden niet meegecalculeerd in de huursom. Het wordt wel voor u gereserveerd maar deze EXTRA'S betaald u aan de verhuurbalie.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen. Deze polis dekt u voor o.a. onderstel, schade aan het voorruit en de ramen alsook het glazen raam van een open dak, schade aan het dak, banden en het verliezen van sleutels en zelfs het gebruik van vekeerde brandstof. U kunt dan zonder zorgen op weg met uw huur auto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw credit card via ons veilige betalings systeem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen credit card of die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheids overwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt dat u voldoende ruimte heeft op uw credit card om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

TOERIST INFO
Griekenland is al jaren een populaire vakantie bestemming. Niet alleen het Griekse vaste land en de hoofdstad Athene zijn erg mooi, Griekenland kent ook prachtige eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen unieke charme. Eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos, Kos, Corfu, Lesbos, Samos, Naxos, Paros.

SOCIALE MEDIA EN APP
Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, locatie informatie en aanbiedingen.

Download onze handige iPhone / iPad App HIER zodat u altijd en overal prijzen en beschikbaarheid kunt opvragen. U kunt direct kunt boeken vanaf uw mobiele apparatuur. De App houdt ook uw boekings geschiedenis bij.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap