Car Hire Destinations in Spain

Auto verhuurlocatie in Spain


Nov 7, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Spain

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Wanneer u naar Valencia reist met het vliegtuig komt u aan op Valencia - Airport [VLC] (Manises). De luchthaven ligt op ongeveer 10 km van het centrum van de stad. U kunt uw huurauto reserveren op het vliegveld of wellicht op één van de locaties in de stad zelf. Het centrum is zowel bereikbaar met de metro of met de bus. Klik hier om op de website van het openbaar vervoer Valencia te kijken. Met de metro bent u binnen 15 minuten in het centrum van de stad.

Bij Top Auto verhuur huurt u makkelijk en voordelig een geschikte huur auto voor uw vakantie of zakenreis. Ook is het mogelijk een auto te huren op één van onze andere locaties, bijvoorbeeld Valencia Centrum. Om alle ophaal locaties in Valencia te bekijken, type dan "Valencia" in in de zoekmachine, in het drop down menu ziet u dan alle mogelijke locaties. Meestal is een luchthaven ophaal locatie voordeliger door het grote aanbod. Er zijn voorbeelden van klanten die bij ons een auto huurden voor 3 dagen voor slechts €8,53!!!

Wanneer u uw huur auto boekt kunt u "brandstof beleid" selecteren bij STAP2. Wij adviseren u om de "vol/vol" optie te kiezen. De leverancier zal een borg van uw credit card vasthouden en weer vrijgeven wanneer u de auto vol inlevert. De dichtstbijzijnde tank stations bij de luchthaven zijn REPSOL en GALP die zich in het dichtbijgelegen industrie gebied bevinden van Manises, op 5 minuten van de luchthaven.

Klik hier om de kaart te bekijken waar zich de tank stations bevinden.

Wij hebben een informatieve animatie video gemaakt met tips en zaken waar u op moet letten wanneer u een auto gaat huren. Klik hier om deze video te bekijken en u kunt stress vrij een auto bij ons boeken met de beste deal.

Wanneer er tijdens het online boekings proces, bij STAP2, geen foto's verschijnen van auto's dan moet u uw zoek criteria aanpassen. De meeste ophaallocaties zijn alleen tijdens kantooruren geopend. Bij luchthavens kunt u vaak wel later terecht.

Valencia is één van de meest bezochte Spaanse steden. Valencia - Airport is de aanreis route voor veel toeristen die de Spaanse Costa Blanca, met name de Marina Alta, bezoeken en waar bekende badplaatsen als Denia, Javea, Moraira en Calpe te vinden zijn. Iets zuidelijker gelegen treft u Altea en Benidorm.

Een auto huren via TopAutoverhuur kan alleen online, dat doet u met slechts enkele muisklikken via ons 3 stappen online boekings systeem. Hiermee zoekt u naar de gewenste locatie, datum en tijd en eventuele extra¥s die u nodig heeft. Bij STAP2 kiest u de auto die u wilt huren, de prijs staat daarbij vermeld. Bovendien kunt u leveranciers vergelijken en filteren indien u van bepaalde leveranciers geen gebruik wilt maken. Uw huurauto betalen gaat makkelijk en snel via uw credit card.

TIP: tijdens het online boeken wordt u ook de mogelijkheid geboden om het eigen risico af te kopen. Wij adviseren deze eigen risico verzekering van Allianz online te boeken bij STAP3, deze is vaak uitgebreider en voordeliger dan bij verhuurbalie als u aankomt.

Let op: bij STAP3 worden extra´s aangeboden zoals een baby- of kinderzitje, een navigatie systeem en eventueel een extra bestuurder. Deze kunt u bij STAP3 aangeven. De bedragen hiervoor staan wel aangegeven maar worden niet bij de totaalprijs van de boeking vermeld. Deze extra´s dient u bij de verhuurbalie te betalen.

De luchthaven van Valencia bereikt u vanuit Nederland niet alleen via de luchthaven van Schiphol[AMS], ook zijn er (dagelijkse) vluchten vanaf de luchthavens van Rotterdam[RTM], Maastricht[MST] en Groningen[GRO]. Low cost maatschappijen als Vueling en Transavia bieden deze vluchten aan. U vliegt al voor minder dan €100 naar Valencia - Airport !!

Eénmaal aangekomen op de luchthaven van Valencia kunt u uw huurauto ophalen bij de verhuurbalie bij de op de coupon vermelde leverancier. Vaak bevindt deze zich in de aankomsthal. Het kan ook zijn dat u wordt gebracht met een shuttle bus die direct bij de uitgang van de aankomsthale klaarstaat. Tijdens het boeken, bij STAP2, aan de rechterkant van de foto van de auto van uw keuze, kunt u kiezen voor ophalen bij de verhuurbalie in de aankomsthal of dat u wordt opgehaald met de shuttle bus.

Om alle ophaal locaties van Valencia te bekijken, type dan Valencia in de zoek machine in. De zoek machine toont u direct alle mogelijkheden in het drop down menu.

Valencia staat bekend om zijn sinaasappels, de voetbalclub FC Valencia, Ciudad de Sciencias , Oceanografic en zijn prachtige historische gebouwen en zijn imposante stieren vechters arena. Om een Hollands tintje te geven aan al deze informatie, breng een bezoek aan het Nederlandse café El Holandés Errante, Hollandse hapjes, gezellige mensen en u kunt er volop sport bekijken.

Valencia heeft ook een aantal jaren de F1 (Formule 1) Grand Prix georganiseerd met rijders als Alonso, Hamilton en Rosberg. Een waar spektakel door de straten van Valencia.

Begeeft u zich met uw huurauto in Valencia, houd er dan rekening mee dat u niet makkelijk kunt parkeren en wanneer u vergeet te betalen riskeert u een parkeerboete. Klik hier om meer te lezen over parkeer boetes in Spanje.

Buiten deze bezienswaardigheden wordt Valencia ook bezocht om de vele feesten die er traditie getrouw worden gevierd. Fallas is daar een van de bekendste van. Fallas zijn grote, gedurende het hele jaar gebouwde creaties of figuren, met (vaak politieke) kritische uitbeeldingen. Naast de fallas zijn er de feesten van de Moren en Cristenen (Moros y Cristianos), de "fiestas patronales", de jaarlijkse feestweek met religieuze oorsprong. Niet alleen Valencia staat bekend om deze feesten maar de gehele Costa Blanca staat zomers in het teken van deze feesten. De "Communidad Valenciana" (zoals de provincie wordt genoemd) staat zelfs bekend als de regio met de meeste feesten van héél Spanje.

Vanuit Valencia kunt u met uw huur auto van TopAutoverhuur via de snelweg AP7 (u betaald tol) zowel in noordelijke richting rijden naar steden als Castellón, Tarragona en Barcelona. U kunt zelfs uw huurauto daar achterlaten (one way auto huur) en bijvoorbeeld vanaf het vliegveld Barcelona weer naar huis reizen. Vaak brengt dit extra kosten met zich mee.

In zuidelijke richting, u kunt overigens zowel noordelijk als zuidelijk ook rijden via de tolvrije autoweg N332, let wel altijd op voor bekeuringen. Op de autoweg geldt een maximum snelheid van 80 km per uur. Op de tolweg AP7 geldt een maximum snelheid van 100 km p/u en op grote stukken 120 km p/u.

Let op dat: Spaanse autoverhuur bedrijven hanteren een vol/leeg benzine beleid bij huur periodes van 3 dagen of meer. Lees meer over het Spaanse benzine beleid op onze nieuwspagina.

TopAutoverhuur is een auto verhuur website voor Nederlanders door Nederlanders met een betrouwbare website en een fantastische klanten service. Onze gratis online CHAT service is 24/7 bereikbaar door onderaan de pagina op de CHAT banner te klikken of belt u voor persoonlijke ondersteuning voor en tijdens het boeken.

Mocht u ondanks alle informatie toch nog vragen hebben dan kunt onze veel gestelde vragen pagina raadplegen.

Wij hebben een gratis App voor uw iPhone/iPad die u hier kunt downloaden, met deze App kunt u onderweg uw boekings geschiedenis bekijken, zoeken naar de dichts bijzijnde locaties en auto's vanaf waar u zich bevindt, en uw volgende boeking doen.

Mijn naam is Richard van Daal, specialist in reizen en city trips naar Valencia.

Meer nuttige reis en verhuurtips vindt u op onze Facebook en Twitter pagina

Volg ons op Google+

Klik hier om onderstaande foto te vergroten.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap