Car Hire Destinations in United Arab Emirates

Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates


Mar 27, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Bent u onderweg en wilt u via uw mobiel of tablet snel, veilig en voordelig een huurauto boeken kies dan voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu

De Verenigde Arabische Emiraten is één van de vele landen waar u in Azië bij TopAutoverhuur snel, voordelig en veilig een huur auto kunt boeken.

Wilt u een auto huren in Al Ain, begin uw zoekopdracht dan met het invoeren van de door u gewenste ophaallocatie hier links in de zoekmachine. Voer daarna de datum, ophaaltijd, retourdatum en tijd in en klik op ZOEKEN. Wij vergelijken in enkele ogenblikken alle leveranciers en prijzen zodat u altijd kunt rekenen op de scherpste prijs.

Op onze website kunt u extra bestuurders, een kinderzitje, eigen risicoverzekeringen of een navigatiesysteem (GPS) toevoegen.

Als u van plan bent een rondreis door Afrika te gaan maken kijk dan bij de huurvoorwaarden, bij STAP 2 van ons online boekingssysteem, voor grensoverschrijdend reizen. Niet alle autoverhuurders laten grensoverschrijdend reizen of one-way reizen naar andere landen toe. In de meeste gevallen bieden zij wel vrije kilometers aan. Er kunnen extra kosten aan zijn verbonden.

Bij alle TopAutoverhuur locaties worden ook 4x4 auto's (terreinwagens) die handig zijn in een land als de Verenigde Arabische Emiraten . Tevens bieden zij ook standaard zuinige auto´s, luxe auto's en bestelwagens aan. Wat ook uw autohuur behoeften zijn, u vindt ze op de website van TopAutoverhuur.com.

De Verenigde Arabische Emiraten is een land in Azië dat aan Saoedi-Arabië en Oman grenst en liggen aan de Perzische Golf op het Arabisch schiereiland.
Het omvat zeven emiraten, Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah.

Het emiraat Abu Dhabi is het grootste van alle emiraten. In het noordwesten van Abu Dhabi ligt Corniche Road waarlangs een wandelboulevard ligt die parallel loopt langs de kust en de stranden. Ook ligt aan deze weg de luxueuze en indrukwekkende Emirates Palace Hotel.
Absoluut een bezoek waard is het de grote Sjeik Zayed moskee in Abu Dhabi, de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa 829 meter, staat in Dubai. Burj khalifa betekend: Toren van Khalifa en ligt bij het immens grote Dubai Mall waar zich het grootste aquarium van de wereld bevindt.
Het mooiste strand van Dubai ligt aan de wijk Jumeirah, waar ook de meeste luxe hotels gebouwd zijn. Naast de luxueuze hotels en sjieke winkelcentra heeft Dubai prestigieuze bouwprojecten. Het eerste onderwaterhotel ter wereld, Hydropolis. De kunstmatige eilanden, de palmboomeilanden en de wereld. Vandaag de dag is Dubai een wereldstad en een belangrijk zakencentrum.

Sharjah is een van de oudste steden in de emiraten.

In emiraat Umm Al Qaywayn ligt het grootste waterpark van de Verenigde Arabische Emiraten, Dreamland Aqua Park.

Ras al-Khaimah biedt naast prachtige stranden, woestijn en bergen.

In Fujairah kunt u naast traditionele bezienswaardigheden het spectaculair gelegen Fort Fujairah bezoeken.

Om de Verenigde Arabische Emiraten met een Nederlands paspoort binnen te komen moet uw paspoort geldig zijn tot zes maanden na uw terugreis. Bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten krijgt je een gratis inreisvisum in uw paspoort gestempeld dat geldig is voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

In het verkeer geldt absoluut een alcohol verbod.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Zo kunt u zonder zorgen op weg met uw huurauto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw creditcard via ons veilige betalingssysteem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen creditcard of met die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt u voldoende ruimte heeft op uw creditcard om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen / verhogen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

ANNULEREN
Wist u dat u bij Top Autoverhuur uw huurauto boeking kosteloos kunt annuleren tot 24 vóór het ophalen van de door u gereserveerde huurauto?

Ga naar onze pagina VEEL GESTELDE VRAGEN en lees het artikel ”Wat is het beleid ten aanzien van annulering en no-show?” onder de kop Reservering annuleren.

U kunt zichzelf dus altijd verzekeren van de beste huurauto deal door vroeg te reserveren!!!

Wij adviseren u te allen tijde om ook de " voorwaarden " van het betreffende huur voertuig goed door te lezen. Deze vindt u door te klikken op de link BELANGRIJKE INFORMATIE. Hierin vindt u de specifieke informatie over onder andere borg, verzekering, annuleringsvoorwaarden, etc. van de betreffende auto en verhuurder.

SOCIALE MEDIA
Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, locaties en onze aanbiedingen.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2019 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap